Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

BOMBA Peković novi član uprave Zlatibora!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Nikola Peković (Foto: Starsport)

Nekadašnji NBA košarkaš rešio je da se oproba u novoj sredini. Od ranije je poznato da mu funkcionerske uloge nisu strane, a novi izazov imaće u klubu iz Čajetine.


EVROPSKO PRVENSTVO U19: Reprezentacija Srbije će od 20 časova da odmeri snage sa Engleskom, a kvota na pobedu “orlića” u MaxBet kladionici je 6.00.


Bivši igrač i predsednik Partizana, Nikola Peković, izabran je na skupštini za novog člana upravnog odbora Zlatibora. Čajetinski klub osvojio je ABA2 ligu, ali zbog ograničenog broja ekipa iz jedne zemlje, nije uspeo da pronađe svoje mesto u višem rangu.

Čelnici kluba su zbog toga bili primorani da odustanu od FIBA Lige šampiona, jer im kalendar nije išao na ruku. U Čajetini, doduše, još tinja nada o plasmanu u ABA ligu, uzevši u obzir da će Cibona možda da istupi iz pomenutog takmičenja zbog finansijskih problema.

Pored posla u Zlatiboru, Nikola će i dalje da obavlja funkciju predsednika Košarkaškog saveza Crne Gore.

Nema sumnje da će dolazak “Pekmena” u klub iz Čajetine da podigne organizaciju i ambicije na još viši nivo.

PROČITAJTE JOŠ:

HLEB BEZ MOTIKE Vol iskoristio opciju u ugovoru kojom je “opljačkao” Hjuston!

VELIKI ČOVEK Mane izgradio školu, bolnicu i crkvu u svom selu, a onda je jednim gestom oduševio sve meštane!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.