Budimo u kontaktu

NBA LIGA

“BOMBA” U NBA “Delija” ide kod Lebrona!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Lebron Džejms (Foto: Beta/AP)

Loss Anđeles Lejkersi bi mogli da dobiju veliko pojačanje. Lejkersi do sada imaju skor od devet pobeda i 12 poraza u NBA ligi i jasno je da je ekipi, čija je prva zvezda Lebron Džejms, potrebna sveža krv.


ABA LIGA: U nedelju od 17 igraju Studentski centar – Crvena zvezda a u kladionici MaxBet je kvota na igru H2 1.89.


Kako piše ESPN, novi košarkaš bi mogao da bude Nikola Vučević, koji igra za Čikago. Sa njim bi u Los Anđeles mogao da pođe i Demar Derozan. U suprotnom smeru bi otišao Rasel Vestbruk.

Derozan ove sezone prosečno beleži 26,3 poena po meču, dok je Vučević na proseku od 15,6 poena uz 11,2 skokova.  Vučević je od 2011. u NBA gde je došao iz podgoričke Budućnosti. Pre dolaska u Čikago igrao je za Filadelfiju i Orlando.

Nikola Vučević (Foto: Beta/AP)

Veliki je navijač Crvene zvezde i kada je u Beogradu posećuje košarkaške utakmice ovog kluba. Zbog toga se navijači crveno-belih nadaju da bi jednog dana mogao da obuče dres njihovog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

POJAČALI SE ATINJANI Panatinaikos doveo iskusnog beka (FOTO)

KUPIO JE “DELIJE” ZA SVA VREMENA, ALI NE SAMO NJIH Luka VildozoVIĆ! (FOTO)

1 komentar

1 komentar

  1. abcd

    04.12.2022. at 00:42

    Delija? Vi ste bolesni.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.