Budimo u kontaktu

NBA LIGA

UMALO DABL-DABL Pokuševski odličan u pobedi Oklahome (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksej Pokuševski (Foto: Beta/AP)

Košarkaši Oklahome pobedili su kao gosti Minesotu sa 135:128 u NBA ligi. Odličnu partiju u pobedničkom timu pružio je Aleksej Pokuševski.


ABA LIGA: Od 17 igraju Studentski centar – Crvena zvezda, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H2 1.88.


Srpski košarkaš je na terenu proveo 20 minuta ubavivši 12 poena, a imao je osam skokova i jednu asistenciju, a iz igre je šutirao 5-10. Najbolji u pobedničkom timu je bio Gildžes-Aleksander sa 33 poena, a pratili su ga Gidi sa 21 i Dort sa 18.

Kod Minesote je Rasel bio najbolji sa 27 poena, a pratili su ga Edvards sa 26 i Nouel sa 21. Timbervulvsima je ovo četvrti poraz u poslednjih pet mečeva.

NBA, REZULTATI

Šarlot – Milvoki 96:105

Minesota – Oklahoma 128:135

Toronto – Orlando 121:108

Golden stejt – Hjuston 120:101

Juta – Portland 111:116

Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

“BOMBA” U NBA “Delija” ide kod Lebrona!

POJAČALI SE ATINJANI Panatinaikos doveo iskusnog beka (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.