Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Borac uz podršku Lešića savladao Studentski centar

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Radovan Đoković (Foto: ABA liga/Borac/Dusko Radisic)

Košarkaši Borca savladali su Studentski centar sa 89:80 (25:18, 13:25, 29:19, 22:19) u poslednjem meču 20. kola ABA lige. Sada sledi pauza zbog Kupa Radivoja Koraća, kao i obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.


NBA: Od 1:30 iza ponoći igraju Bruklin – Sakramento, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.15. 


U dvoranu je došao košarkaš Čačana Savo Lešić koji se povredio prošle nedelje protiv Partizana. Njemu predstoji duža pauza, a košarkaši su na teren izašli u majicama sa natpisom “Izdrži Savo”. Te majice su imali i neki gledaoci.

Foto: ABA liga/Borac/Dusko Radisic

Čačani su odlično odigrali prvu četvrtinu u kojoj su stekli i 11 poena prednosti (21:11). Ipak, Podgoričani su uzvratili u drugoj, pa su na poluvremenu vodili sa 43:38. Izjednačena borba se vodila u drugom poluvremenu, ali je prednost uglavnom bila na strani domaćina.

Najefikasniji kod Borca je bio Hanter Hejl sa 18 poena, a pratili su ga Bojan Tomašević sa 14, dok su Marko Pecarski i Ivan Marinković ubacili po 13. Kod “studenata” Erik Nil je ubacio 18 poena, a Flečer Megi i Džastin Edvards po 12.

ABA LIGA, 20. kolo

Ponedeljak

Borac – Studentski centar 89:80

Nedelja

Budućnost – Mega 83:69

Crvena zvezda – Zadar 91:69

Subota

Igokea – Mornar 70:57

FMP – Partizan 80:86

Petak

Krka – Cibona 52:87

Split – Cedevita Olimpija 79:83

Standings provided by SofaScore LiveScore

PRIZNAO Raduljica: Nisam navijač Partizana

GORUĆI PROBLEM? Partizan je osvojio Železnik, ali jedna stvar stvara glavobolju Žocu

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.