Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Bošković posle poraza od Partizana: Loše smo energetski ušli u meč!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Goran Bošković (Foto: Starsport)

Crvena zvezda doživela je prvi poraz u “večitim derbijima” ove sezone. Partizan je od crveno-belih bio bolji sa 98:84.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 21 igraju Bajern – Salcburg, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.21. 


Dejan Radonjić isključen je u poslednjoj deonici, pa je umesto njega na klupi Zvezde ulogu glavnog trenera preuzeo Goran Bošković. Za loše izdanje ekipe krivi energetski pristup svog tima.

– Sigurno da smo ušli jako loše u meč, posebno energetski. Što i nije čudo kroz koliki broj utakmica prolazimo. Došao sam na konferenciju da vas ispoštujem, ali suštinu i sve što se tiče igre moraćete sa prvim trenerom. Ja sam samo pomoćnik, pa ne bih da pričam o finesama. Mi imamo uobičajenu rutinu u skladu sa rasporedom utakmica. Tačno se zna kada imamo dva ili tri dana pauze. Uobčajena rutina, ništa posebno se nismo pripremali, ni više ni manje nego za utakmice u Evroligi i ABA ligi – podvukao je Bošković.

PROČITAJTE JOŠ:

DOBIO POSEBNE OVACIJE Avramović sa 33 poena vodi Partizan do pobede! (VIDEO)

Obradović posle pobede: Probali smo igračima da objasnimo šta znači igranje u Partizanu! Poznato je zbog čega Dangubić i Vukčević nisu bili u sastavu večeras

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.