Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BANDOVIĆ PRED NAPREDAK: Došlo je do emotivnog pražnjenja, moramo da se vratimo igri koja je donosila pobede

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Trener Vojvodine Božidar Bandović tokom utakmice (Foto: Starsport)

Posle lošeg otvaranja prolećnog dela sezone, Vojvodina je pronašla pravi ritam i napravila odličan rezultatski niz. Ekipa Božidara Bandovića malo je posrnula u prošlom kolu, kada ih je u Novom Sadu nadigrao Čukarički (2:3), direktan konkurent u borbi za Evropu.


SERIJA A: Frosinone dočekuje Inter (21.00), a kvota naše kladionice na pobedu gosta je 1.75.


Novosađani veruju da će već u narednom susretu da se vrate na pobedničku stazu. “Stara dama” je trenutno na šestoj poziciji na tabeli, a ima jasan cilj – da se izbori za četvrto ili peto mesto i tako obezbedi evrovizu.

Tri ispita su do kraja šampionata, a prvi “će lale” da polažu u nedelju od 19:30 protiv Napretka, sa kojim će da odmere snage u Novom Sadu (besplatan ulaz). Trener Vojvodine Božidar Bandović kaže da moraju da odigraju bolje nego u prošlom kolu protiv Brđana.

Ostale su još tri utakmice do kraja. Ovaj meč sa Napretkom je veoma bitan. Igramo protiv ekipe koja je rasterećena, nema pritisak i koja će da se brani u niskom bloku. Međutim, moramo da se vratimo onoj igri kojom smo dolazili do golova i pobeda jer u poslednjoj utakmici nismo igrali najbolje, posebno u prvom poluvremenu. Sigurno je u ovom trenutku, posle toliko utakmica, došlo i do emotivnog pražnjenja. Po mom mišljenju, do kraja su nam potrebne sve tri pobede i to je naš cilj. Svi igrači su su na okupu i svi su zdravi – rekao je Bandović na konferenciji za medije pred utakmicu sa Kruševljanima.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.