Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Finalna lista! Evo koji klubovi dobijaju nove terene za sledeću sezonu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Poboljšanje uslova igranja! Na poslednjem sastanku Izvršnog odbora FS Srbije odlučeno je da se krene sa velikim projektom, sanacije travnatih terena klubova elitnog ranga.


ABA LIGA: Sve kvote naše kladionice za meč Partizan – Budućnost (19:00) pogledajte OVDE.


Sledi modernizacije infrastrukture i instalacija najmodernijih travnatih podloga svim superligaša uz najavu proširenja i na ostale klubove sa sticanjem uslova. Kako saznaje MaxBet Sport na finalnoj listi nalazi se samo 12 članova elitnog ranga!

Pored Crvene zvezde i Partizana „hibridni“ teren, sa kombinacijom prirodne i veštačke trave dobijaju: Vojvodina, Napredak, Radnički iz Niša, Čukarički, Spartak i Novi Pazar. Sa veštačkom podlogom terene će da imaju: Javor Mladost iz Lučana i TSC, kao i Radnik iz Surdulice.

Na konačnom spisku se nisu našli Železničar iz Pančeva, IMT, Voždovac i Radnički iz Kragujevca. Pančevci su pred početak sezone napravili veliki iskorak i sredili teren.

IMT je prošle godine dobio pomoć od FSS, a Voždovac ima sve uslove. Novac je obezbeđen iz petog ciklusa Het-trik programa UEFA, sredstava solidarnosti evropske kuće fudbala i sopstvenih sredstava.

Neki načelan plan je da obnova krene čim se završi sezona krajem maja, a ako se sve ne završi do 19. jula, klubovi će na početku verovatno da igraju na drugim stadionima u Srbiji, koji ispunjavaju uslove za takmičenje.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.