Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BRAĆA MILADINOVIĆ SU BUDUĆNOST ČUKARIČKOG Igor: Jednom ću da savladam Borjana

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Igor i Uroš Miladinović (Foto: FK Čukarički)

Čukarički je izgubio u derbiju Superlige Srbije na gostovanju Crvenoj zvezdi (3:0). Nadali su se “brđani” da će pružiti jači otpor šampionu, ali su dva rana gola usmerila meč u pravcu koji je odgovarao lideru na tabeli. Ipak, bilo je i pozitivnih strana u ekipi Dušana Kerkeza. Pre svega, to se odnosi na mlade igrače, starter je bio Igor Miladinović, a tokom meča šansu je dobio i njegov mlađi brat, Uroš.


ČEMPIONŠIP: U utorak od 20:45 igraju Milvol – Barnli, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.50.


Iskreno, imao sam tremu pred meč protiv Crvene zvezde na njihovom stadionu, ali onu pozitivnu. Opet, zadovoljan sam kako sam ušao u utakmicu, i uopšte partijom, ali bi bolje bilo da smo ostvarili drugačiji rezultat. Prelepo je igrati pred tolikim brojem navijača, u sjajnoj atmosferi. Kao ekipa smo mogli mnogo bolje, ali ćemo se truditi da to popravimo u nekim drugim mečevima. Mogao sam i do gola, Borjan je skinuo taj udarac. Probaću opet, jedna će ući – kazao je Igor Miladinović za sajt Čukaričkog, a potom dodao:

Zaista je bilo teško igrati protiv vrlo iskusne Zvezdine odbrane, koja ima mnogo iskustva i u evropskim mečevima. Pokušavao sam da izbegavam duele, da im pobegnem kad god sam bio u prilici.

IMPRESIONIRANI ATMOSFEROM NA STADIONU

Igorov mlađi brat Uroš, momak koji je sezonu počeo sa omladincima Čukaričkog, dobio je takođe priliku u finišu susreta protiv Crvene zvezde.

Slažem se sa Igorom, zaista je bilo lepo igrati u takvoj atmosferi, to je ono što svaki fudbaler priželjkuje. Bilo je još lepše kad sam kročio na teren. Imali smo samo motiv više da se dokažemo pred širokim auditorijumom – kazao je Uroš Miladinović.

U Čukaričkom nisu imali vremena za tugovanje posle prvog poraza u nastavku sezone, već su se okrenuli duelu protiv Kolubare.

Očekujem pobedu, kao i uvek – kazao je Igor, a na to se nadovezao Uroš:

Naravno, moramo do trijumfa.

Stariji od braće Miladinović ipak je upozorio da Kolubara neće biti lak rival.

Sa ekipom iz Lazarevca imamo negativan skor, dobili su nas dva puta u tri meča u Superligi. To je sasvim dovoljno da ih ozbiljno shvatimo, uostalom kao i svaku drugu ekipu protiv koje igramo, slabih rivala u ligi nema. Pogotovo u drugom delu sezone, svi su se dobro pojačali.

KOLUBARA JE DOBRO ORGANIZOVANA

Pohvalio je i Uroš ekipu koja će u petak (18 časova) gostovati na Banovom brdu.

Vrlo su organizovana ekipa, više će se verovatno fokusirati na kontre nego na posed. Svakako su vrlo zanimljiv tim, koji je i blizu plasman u plej-of.

Igor je zadovoljan dosadašnjim učinkom u tekućoj sezoni.

Zadovoljan sam, igrao sam protiv Spartaka, dobio šansu od starta protiv Crvene zvezde. Trudiću se da budem još bolji – kazao je stariji od braće Miladinović, a potom se nadovezao Uroš:

Imam još pravo da igram za omladince, tu sam sa mojim vršnjacima. I naravno, jedva čekam poziv šefa struke da se pridružim prvom timu.

Uroš je istakao Igorove najveće kvalitete:

Tehnika i brzina – kazao je mlađi od braće Miladinović, na šta je stariji uz osmeh uzvratio:

Uroš takođe ima odličnu tehniku, ali je ipak malo sporiji od mene.

TAKMIČE SE OD MALENA

Navela su braća koja su pre četiri godine zajedno došla iz kruševačke škole fudbala “Knez Lazar” u Čukarički zanimljivu činjenicu:

Od malena se takmičimo, bukvalno u svemu, pa i na fudbalskom terenu. Imali smo sreću da nas je na jednom turniru u Čačku zapazio sadašnji koordinator Omladinske škole Đorđe Aćimović, koji nas je i doveo u Čukarički.

Zanimljivo, braća Miladinović imaju različite fudbalske idole. Uroš je prvi odgovorio na to pitanje:

Ronaldo!

Odmah se ubacio i Igor:

Mesi, možda zbog visine – nasmejao se popularni Džin.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDAL U ITALIJI Gnusne uvrede na račun Kostića! Ponovo šovinizam prema Srbima (VIDEO)

POBUNA “Grobari” zakazali protest na dan važne utakmice Partizana

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.