Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BRIGA MANJE ZA MILOJEVIĆA Dva igrača spremna za rad punim gasom

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Grupa igrača Crvene zvezde odradila je prvi deo priprema na terenima stadiona “Rajko Mitić”. Misija je završena dva dana pre Nove godine, a nastavak je zakazan za 2. januar.


PREMIJER LIGA: Od 16 igraju Fulam – Sautempton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.83.


Ostatak ekipe tada kreće sa lekarskim pregledima i testovima, a svi će biti na okupu od 4. januara. Briga manje za trenera Miloša Milojevića je da su se dva igrača oporavila od povreda tokom pauze.

Milan Rodić je vec radio punim gasom sa ekipom i ako je mogao individualno da se sprema. Aleksandar Pešić je imao problem sa zadnjom ložom, što je sanirano i bitan tandem crveno-belih moći će da ispuni sve zadatke.

Posle uvodnog dela u Beogradu i slobodnog dana za Božić, već 8. januara sledi odlazak u Antaliju, a baza kao i prošle godine biće hotel “Kalista”. Planirano je šest kontrolnih utakmica i prva je protiv Lehije, zakazana za 15. januar.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVO POJAČANJE Iskusni igrač došao u Napredak

GOTOVO JE! Kristijano Ronaldo ima novi klub (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.