Budimo u kontaktu

EVROLIGA

KABOKLO POSLE NAJBOLJE PARTIJE U CRNO-BELOM DRESU: Sviđa mi se kad smo Frenk i ja zajedno na terenu! (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Foto: Printskrin

Konačno je opravdao velika očekivanja koja su svi u Partizanu imali od njega. Ovoga puta na poziciji četiri, a ne pet. Brazilac je odigrao najbolji meč od početka saradnje sa Željkom Obradovićem.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Panatinaikosa (20:00) je 2.65.


Partizan je uspeo da savlada Baskoniju i ostane u trci za plej-in. Međutim, već u četvrtak veče u Arenu dolazi Real.

Igrali smo dobro. Obradovićev plan je bio dobar. Igrali smo dobro na obe strane. Napravili smo nekoliko grešaka, ali smo uspeli da završimo meč na pravi način.

U ovoj pobedi crno-belih posebno su se izdvojili Bruno Kaboklo i Frenk Kaminski. Partizan je najbolju košarku igrao dok su njih dvojica bili u tandemu na parketu.

Odigrali smo drugačije nego što sam navikao. Odigrao sam četvorku, veći deo meča. Volim da igram sa Frenkom jer onda dosta širimo igru na terenu. Sviđa mi se kad smo zajedno na terenu. Moramo da nastavimo da igramo dobro i pomognemo ekipi.

Brazilac je u Humsku došao kao petica, a sada je pokazao da možda još bolje partije može da pruži na poziciji krilnog centra. Meč je završio sa dabl-dabl učinkom.

Volim obe pozicije. Četvorka mi daje da igram nešto više licem ka košu, dok je na petici malo više guranja, ali volim da igram obe – rekao je Bruno Kaboklo posle meča.

1 komentar

1 komentar

  1. Železnik

    20.03.2024. at 10:02

    Sad kad ti maskota 🤡 poželi neku povredu, nećeš ti više onako ko sinoć da ukanaljuješ tu maskotu 😂😂😂

    Inače, na stranu maskota.

    Bruno je razvalio sinoć.
    Čestitke majstore!!! 🖤🤍🖤🤍🖤🤍

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.