Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

BURA U HRVATSKOJ Hajduk preokrenuo posle spornog penala i ostao u šampionskoj trci (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Youtube.com/HNK Hajduk Split

Fudbaleri Hajduka pobedili su na svom terenu Istru sa 3:1 (1:1) u pretposlednjem 35. kolu hrvatskog šampionata. Poveli su gosti golom Mahmuda, a onda se u završnici prvog poluvremena desila sporna situacija.


LA LIGA: Na meču Hetafe – Barselona, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru 1X&2+.


U 41. minutu je defanzivac Istre Mauro Perković u kaznenom prostoru oborio Marina Ljubičića. Sudija je odmah pokazao na belu tačku, ali se čekala odluka iz VAR sobe.

Tamo su dugo većali, a na kraju je doneta odluka da jeste prekršaj za kazneni udarac. Penal je izveden tek u drugom minutu sudijske nadoknade. Marko Livaja je bio siguran i izjednačio na 1:1.

Ova sudijska odluka je izazvala burne reakcije u Hrvatskoj. Hajduk sada ima samo bod manje od Dinama, koji ima i utakmicu manje. Zagrepčani u nedelju gostuju Šibeniku i ako pobede osvojiće titulu. Ukoliko izgube ili bude nerešeno odlučivaće poslednje kolo kada se na Maksimiru sastaju upravo Dinamo i Hajduk.

PROČITAJTE JOŠ:

ZATRPALI TEREN TOALET PAPIROM Navijači Bordoa prekinuli utakmicu i istakli uvredljivu poruku (VIDEO)

ZAGREPČANI DALI VIŠE NOVCA Pratila ga Zvezda, on završio u Dinamu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.