Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SKOK U SMRT Fudbaler skočio s 35 metara, začuo se jeziv vrisak, supruga sve snimila (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Youtube.com/MV TV

Holandski fudbaler Murad Lamrabat (31) poginuo je na letovanju u Španiji. On je bio na Majorci, a u jednom momentu se popeo na stenu visoku 35 metara kako bi skočio u more.

Nažalost, nije dobro procenio blizu stena i pao je u more. Da stvar bude još gora sve to je snimala njegova supruga koja je u gliseru bila sa njihovom decom. Kada je videla šta se dešava samo je viknula “O, moj Bože”.

Autopsija je pokazala da fudbaler nije umro od povreda, već se utopio dok je bio u nesvesti. Vest o njegovoj smrti potvrdio je i njegov nekadašnji klub Viteze.

Viteze želi Muradovoj porodici prijateljima mnogo snage da se suoče sa velikim gubitkom – piše u kratkoj poruci holandskog kluba.

Upozoravamo vas da je sledeći video uznemirujuć.

https://www.youtube.com/watch?v=q0wdoEGKnBg&t=56s

PROČITAJTE JOŠ:

TRAGEDIJA Bivši fudbaler Barselone poginuo u 27. godini

NE RAZDVAJAJU SE Matić i Pogba odlaze u isti klub

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.