Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

BUUUM! KAKVO IZNENAĐENJE! Železničar doveo nekadašnjeg fudbalera Zvezde i Voždovca! (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Detalj sa jednog od treninga Pančevaca u Antaliji / Foto: FK Železničar

Nije tajna da pančevački Železničar ima najviše moguće ambicije i da svim silama želi plasman u Superligu Srbije. Dobro upakovan igrački kadar tokom ove zime dodatno je pojačan dovođenjem Đorđa Šušnjara i Veljka Trifunovića, a ove subote još jedan veliki posao završila je ambiciozna uprava ovog kluba.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brentforda u istoimenom gradu protiv Sautemptona je 1.85. Utakmica počinje u 16.00.


Novi fudbaler Železničara je Stefan Hajdin! Poprilično iznenađujuće, s obzirom da je doskorašnji kapiten Voždovca pre samo mesec dana potpisao ugovor sa gruzijskim Dinamom iz Batumija. Ali, kako saznajemo, došlo je do sporazumnog raskida saradnje na zahtev srpskog fudbalera.

Ovu situaciju iskoristio je Železničar koji je odmah kontaktirao Hajdina, dogovor je brzo sklopljen i potpisan je ugovor na godinu i po dana! To samo dodatno potvrđuje ambicije Pančevaca, koji žele da Hajdin bude deo tima koji će prvi put u istoriji igrati u najkvalitetnijem rangu srpskog fudbala.

STANJE NA TABELI

Naravno, veliki posao je pred “dizelkom”. Posle 19 kola nalazi se na deobi drugog mesta sa Grafičarom, sa šest bodova manje od lidera IMT-a. Jedno od prva dva mesta na kraju sezone je primarni cilj i od toga nema odustajanja. Loše prošlogodišnje iskustvo igranja baraž mečeva za popunu Superlige razlog je više da se razmišlja isključivo o direktnom plasmanu u elitu.

Hajdin bi svojim iskustvom trebalo da doprinese još kvalitetnijim izdanjima ekipe na proleće. Ovaj 28-godišnji momak iz Gline fudbal je počeo da trenira u Crvenoj zvezdi, ali je vrlo brzo prešao u Zemun, gde je prošao gotovo sve mlađe selekcije, a potom zaigrao i u prvom timu. U karijeri je igrao još za Bask, Dunav, Spartak, Crvenu zvezdu i Voždovac. Poslednja utakmica koju je odigrao za “zmajeve” bila mu je i jubilarna, stota u dresu Voždovca. Zanimljivo, konkurent za mesto uz levu aut liniju biće mu Marko Konatar, takođe nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

PRIPREME

Fudbaleri Železničara trenutno se nalaze u Anataliji gde bruse formu za nastavak sezone. Njima će se vrlo brzo priključiti i Stefan Hajdin. Na slatkim mukama je i iskusni Tomislav Sivić, koji sada na svakoj poziciji ima po dva veoma kvalitetna igrača. Ali, to su situacije koje svaki trener voli.

Uprava je maksimalno iza kluba, a na igračima je da odrade svoj deo posla i po prvi put u istoriji dovedu Superligu u Pančevo. Nema sumnje da je Železničar jedan od glavnih favorita za ulazak u viši rang.

PROČITAJTE JOŠ:

Zlatni srpski košarkaš uz ovu “grobarsku” pesmu proslavio 50. rođendan (VIDEO)

Vujadinović za MaxBet sport o saradnji sa štoperima Čukaričkog od kojih je duplo stariji, bogatoj karijeri…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.