Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Vujadinović za MaxBet sport o saradnji sa štoperima Čukaričkog od kojih je duplo stariji, bogatoj karijeri…

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Nikola Vujadinović za klavirom na pripremama u Turskoj (Foro; MaxBet sport)

Čukarički bi mogao da sastavi štoperski par (Bojan Kovačević 18, Vojin Serafimović 17), koji zajedno imaju manje godina od Nikole Vujadinovića, rođenog 31. jula 1986. Iskusni defanzivac idealno se uklapa u priču kluba, koji voli da spaja iskustvo i mladost. Tu je da pomogne za sve što je potrebno, ima prebogato iskustvo o kojem je pričao za MaxBet sport, (pre)često je menjao klubove u karijeri…


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brentforda u istoimenom gradu protiv Sautemptona je 1.85. Utakmica počinje u 16.00.


Ni za čim ne žali, svuda je uživao, mada mu je falilo i malo sportske sreće da ostvari još više.

Na kraju je tako ispalo, nisam imao nameru da menjam tim na godinu ili godinu i po. Fudbal je sport, posao u kojem ne možeš uvek ti da biraš i ne zavisi uvek sve od sebe. Iz CSKA iz Sofije sam potpisao 2008. godine za Udineze na pet godina, mislio sam da će to da mi bude baza, klub u kojem ću dugo da ostanem. Bilo je, međutim,mnogo dobrih igrača na mojoj poziciji, bio sam neiskusan i nezreo za izazov, pa sam sreću morao da potražim na pozajmicama – priča Vujadinović.

Najduže je boo u Šturmu, od 2014. do 2016. godine. Kada pogleda unazad, to su bile najbolje fudbalske sezone, biran je u idealan tim austrijske Bundeslige.

U Gracu sam bio srećan i zadovoljan, druge godine nosio sam kapitensku traku, ali zatim mi je bio potreban izazov u vidu jače lige. Otišao sam u Osasunu, da se oprobam u Španiji, zemlji u kojoj su fudbaleri izuzetno poštovani. Užiavnje je tamo biti fudbaler.

SVAKI KORAK U KARIJERI S POSEBNIM RAZLOGOM

Posle Osasune, nova stanica bila je Kina.

To je bio novi korak u karijeri, koji sam priželjkivao zbog finansijske strane.n toga, korak u karijeri, koji u neku ruku priželjkivao, Svaki novi korak u karijeri imao je neki poseban razlog.

Sada je u Čukaričkom, klubu koji uvek želi u Evropu, uz promociju mladih igrača. Od nekih u ekipi je i duplo stariji.

Navikavam se na tu ulogu, mnogo je mladih igrača, to je politika kluba. Daje se šansa mladima, ali izuzetno talentovanim, koji mogu i zaslužuju superligaški nivo. Poštujem pravac Čukaričkog, koji u ekipi ima i starije, čiji je jedan od zadataka da pomognu mladima da izađu na pravi put.

Ugovor mu ističe na leto, zasad ga nije produžio.

Lepo mi je ovde, odlično se osećam, sigurno ćemo da razgovaramo, nije žurba. Imam lep odnos sa svima u klubu.

SVE OD SEBE NA OBA FRONTA

Čukarički je trenutno četvrti, velika želja svih je treće mesto, ali i konkurencija je žestoka. Imaće Brđani izazov i u Kupu Srbije.

Nije nerealno da doguramo daleko, daćemo sve od sebe na oba fronta, ali moramo da idemo korak po korak. Velika čast i privilegija je biti deo ovog tima i pomoći nekom, pogotovo kada vidite da upijaju, slušaju, lep je osćaj. Mislim da mogu mnogo da pomognem mladima na terenu i izvan njega.

Čukarički je na pripremama izgubio sve četiri utakmice, ali razultati su važni samo od starta drugog dela sezone. A za klub sa Banovog brda je u subotu od 18 sati, na gostovanju Spartaku u Subotici…

PROČITAJTE JOŠ:

Zlatni srpski košarkaš uz ovu “grobarsku” pesmu proslavio 50. rođendan (VIDEO) – MaxBet Sport

Ovo bi trebalo da bude tim Partizana za Kruševac, Petrić mora da kombinuje – MaxBet Sport

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.