Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ČEKA SE POTPIS Napadač pred Zvezdinom kapijom, sve je dogovoreno!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Potraga šampiona Srbije za napadačem se bliži kraju. Višednevni pregovori su urodili plodom i crveno-belu opremu bi ponovo trebalo da zaduži Aleksandar Pešić. Crvena zvezda je sa 30-godišnjim fudbalerom dogovorila njegove uslove, ostalo je da postigne sporazum sa Karagumrukom oko visine obeštećenja.


Kvalifikacije za LŠ: Na meču Ferencvaroš – Tobol, naša kladionica nudi kvotu 3.15 za igru ug 4+.


Trenutno, Pešić košta oko tri miliona evra. Međutim, prilično je jasno da turski klub ne može da dobije toliki novac, jer Pešiću je počela da teče poslednja godina ugovora.

Popularni Šilja je u nedelju bio na stadionu “Rajko Mitić” i gledao utakmicu između Crvene zvezde i Radničkog. Već tada je bilo nagovešteno da bi mogao da se vrati na Marakanu, iako je proteklih dana sve izgledalo mnogo drugačije.

Naime, želja Zvezde da ga ponovo angažuje odavno nije sporna. Međutim, Pešić je pre nekoliko dana dao sasvim ironičnu izjavu u kojoj je rekao da “nema kvalitet za Crvenu zvezdu”.

Izgleda da ipak ima. Zvezda je bila uporna, a i Pešić se predomislio.

Rođeni Nišlija je crveno-beli dres nosio u sezoni 2017/2018. Igrao je potom za Al-Itihad, Seul, Makabi Tel Avin i Karagumruk u čijim redovima je postigao 14 golova na 31 meču. Tokom prethodnog mantada u Zvezdi odigrao je 51 utakmicu, postigao 29 golova i upisao 21 asistenciju.

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.