Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

ČELSI IZBACUJU IZ LIGE ŠAMPIONA? Sudbina “plavaca” u rukama francuske Vlade, a evo i zašto…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Čelsi je i dalje zvanični šampion Evrope (Foto: Beta/AP)

Kako javljaju francuski i engleski mediji, postoji velika šansa da se meč Čelsija i Lila u Francuskoj, u okviru osmine finala Lige šampiona otkaže! Razlog je taj, što je vlasnik Čelsija Roman Abramovič na “crnoj listi” Evropske unije.


LIGA ŠAMPIONA Mančester junajted dočekuje Atletiko Madird. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.25.


Ruski milijarder je već istakao da je posle brojnih pritisaka spreman da proda Čelsi, a navodno planira da kupi drugi klub u koji bi ulagao, ali dok se zaista ne izvrši prodaja, “plavci” su pod konstantnim pritiskom. Napustili su ih neki sponzori, moguće je da će im otići i veliki broj fudbalera, a sada bi mogli da budu izbačeni iz Lige šampiona!

U Velikoj Britaniji, odnosno Engleskoj, Čelsiju je dozvoljeno da se takmiči i da posluje jer su vlasti klubu izdale specijalnu dozvolu, a sada “L’Ekip” javlja da je potrebno da i francuske vlasti izdaju takvu dozvolu kako bi klub mogao da se takmiči na francuskoj teritoriji!

U prvom meču je Čelsi savladao Lil sa 2:0 i u velikoj su prednosti, ali ukoliko ne budu mogli da zaigraju u meču koji je na programu u sredu od 21 čas, vrlo lako bi sve moglo da se završi za “zelenim stolom”, a tu stvari ne bi izgledale dobro za “plavce”.

Ipak, “L’Ekip” ističe da bi iz respekta prema “sportskom fer-pleju” Vlada Francuske zapravo mogla da izda tu dozvolu Čelsiju.

– Ako se ne usvoji posebna dozvola, s obzirom na sankcije, mislim da postoji realan rizik da meč u Lilu neće biti održan – rekao je neimenovani izvor francuskim medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

ILIEV: Derbi nas je uništio, gde god da igramo idemo na Zvezdu bez straha

AL’ SU SE IZMENILI Igrali su za reprezentaciju SCG, sada ih na ulici ne biste prepoznali!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.