Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ČITAOCI MAXBET SPORTA REKLI ŠTA MISLE Evo zašto su Australijanci pravili probleme Đokoviću

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u nedelju je napustio Australiju, a ovog ponedeljka je stigao u Beograd. Tako se neslavno završila drama koja je u Melburnu trajala od prošle srede.


AUSTRALIJAN OPEn: Od 1 sat iza ponoći igraju Kolšrajber – Čekinato, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Kolšrajbera 1.50. 


Kada su Australijanci prvi put oduzeli vizu najboljem teniseru sveta i smestili ga u hotel za migrante na našem sajtu smo stavili anketu sa pitanjem “Zašto Australijanci ovo rade Novaku Đokoviću?”

Bila su ponuđena tri odgovora, a 45 odsto je glasalo za prvi odgovor koji je glasio da ne žele da osvoji deseti Australijan open i postane rekorder po broju grend slemova. Na drugom mestu se našao odgovor da mu se svete jer je govorio protiv vakcinisanja i za to je glasalo 39 odsto.

Vas 16 odsto je glasalo za odgovor da nije dostavio ispravna dokumenta za ulazak u Australiju.

NAVIJAČI OKUPIRALI AERODROM ZBOG NOVAKA Najbolji teniser stigao u Srbiju posle sramne odluke u Australiji (FOTO)

OPERISAN MILJAN ŠKRBIĆ Napadač niškog Radničkog van terena sedam meseci!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.