Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ČOLOVIĆ ZA MAXBET SPORT Protiv Zvezde rasterećeno i bez pritiska!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Stefan Čolović u prodoru (Foto: FK Radnički 1923)

Jedan od derbija 15. kola Superlige igra se u nedelju u Kragujevcu gde Radnički 1923 dočekuje Crvenu zvezdu.


SERIJA A: Od 18 igraju Torino – Juventus, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.65. 


Ovaj duel privlači veliku pažnju u Kragujevcu, ali i celoj Šumadiji. Prema procenama organizatora vrlo je moguće da će prvi put ove sezone tribine “Čika Dače” biti dupke pune. Radnički je u naletu, forma ide uzlaznom linijom. Vezane su tri pobede, atmosfera je potpuno drugačija nego na početku sezone.

Pred ekipom Dejana Joksimovića je najteži rival u dosadašnjem toku sezone, ali verovatno i najlakša utakmica za igranje. Crveni u ovoj utakmici mogu mnogo da dobiju, ali su svesni da je uloga velikog favorita na strani aktuelnog prvaka.

Posle ove tri pobede koje smo nanizali atmosfera i u klubu, ali i celom gradu je više nego dobra. Trebalo je malo vremena da se uigramo, jer se ekipa nekako “u hodu” pravila. Znali smo da tu ima kvaliteta, postali smo još opasniji, igramo na višem nivou. Rekao bih da Zvezdu dočekujemo u pravom momentu – rekao je za MaxBet sport Stefan Čolović, krilni napadač Radničkog.

NAJLEPŠE UTAKMICE ZA IGRANJE

Bivši fudbaler Proletera i Čukaričkog početkom septembra pojačao je Radnički i na šest mečeva postigao je jedan gol uz jednu asistenciju. Poseban motiv za duel sa Zvezdom, kako kaže, nije potreban.

Ovo su najlepše utakmice za igranje. Dolazi nam aktuelni prvak o kome i ne treba trošiti puno reči. Crveno-beli imaju ubedljivo najbolji igrački kadar, popunjeni su na svakoj poziciji i teško je reći od koga preti najveća opasnost. Sigurno da su malo ispražnjeni posle utakmice u četvrtak, ali to nas neće zavarati, jer imaju veliki kvalitet, posebno za ovu našu ligu. Međutim, mi gledamo samo sebe, naibitnije je da uđemo rasterećeno i uživamo u fudbalu. Nipošto ne smemo da sebi stvorimo pritisak. Očekujem lepu utakmicu, a nadam se da će doći veiki broj navijača i da će biti pravi fudbalski ambijent – naglasio je Čolović.

Ova utakmica i jeste prilika da se na “Čika Dači” okupi veliki broj publike. Radnički je u dobrom ritmu, a dolazak Zvezde uvek izaziva ogromno interesovanje. Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 14 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO Crvena zvezda se rastala sa napadačem

RADNIK U KRUŠEVCU Perišić: Ovo je pravi test za nas!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.