Budimo u kontaktu

ENGLESKA

ČOVEK ZVANI MALER Za dva dana ispao iz dva takmičenja!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Eliminacija selekcije Gane koju je vodio srpski stručnjak Milovan Rajevac već u grupnoj fazi je svakako senzacija Afričkog kupa nacija. Ipak, jedan čovek je doživeo najmalerozniju nedelju u karijeri. Ne samo što je doživeo šok u Kamerunu, nego je dva dana kasnije doživeo novo ispadanje, ovog puta iz Liga Kupa Engleske. Njegovo ime je Tomas Parti.


Na meču Everton – Aston Vila, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 3+.


Gana je u utorak doživela senzacionalan poraz od Bena i društva sa Komorskih Ostrva (2:3) i oprostila se od afričkog festivala fudbala. Iako mu to nije bila obaveza, Parti je sutradan odleteo u London, kako bi se stavio na raspolaganje Mikelu Arteti za revanš meč polufinala Liga Kupa protiv Liverpula. Igran je u četvrtak.

I šta se onda desilo? Pri vođstvu “redsa” od 1:0, Arteta je u 74. minutu poslao na teren 28-godišnjeg vezistu. Samo tri minuta kasnije, Liverpul je dao drugi gol.

Ipak, ni to nije bilo sve. Parti je u 87. minutu dobio prvi, a posle stotinak sekundi i drugi žuti karton! Morao je u svlačionicu samo 15 minuta pošto je ušao u igru.

Nema šta, nedelja iz najgoreg košmara za igrača koga je Arsenal doveo iz madridskog Ateltika za 50 miliona evra. Bolje da je prespavao…

PARTIZAN U NEDELJU LETI U TURSKU Šćekiću nije “čekirana” karta, povratak važnog igrača

ITALIJANI RAZOČARALI ZVEZDAŠE Kolarov završava karijeru, evo čime će da se bavi od leta

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.