Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROMENA U ODBRANI Ustanovljen stepen povrede kapitena, sledi prinudna pauza

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović napušta teren (Foto: Starsport)

Videlo se na 172. derbiju da bez komandanta odbrane Crvena zvezda u odbrani ima probleme. Napustio je teren posle samo pola sata i duela sa napadačem Partizana. Saldanja je pao na rame kapitena…


Na meču Čelsi – Njukasl, naša kladionica nudi kvotu 2.90 za igru 1-1.


Usledilo je snimanje i važan detalj za Aleksandra Dragovića da nije došlo do ispadanja ramena, već su, kako saznaje MaxBet Sport, problem ligamenti. Baš su nategnuti, postoji mali bol, ali generalno defanzivac se dva dana posle peha oseća bolje.

 

Lekari su odradili sve potrebne korake, preporučili nekoliko dana mirovanja, a zatim je moguć rad određenih vežbi u teretani. Neke procene su da će dve do tri nedelje da budu sasvim dovoljne za oporavak bivšeg reprezentativca Austrije.

 

Dragović će da preskočiti dve naredne utakmice, a sreća za ekipu je što dolaze dve nedelje pauze i takmičenje u Superligi se nastavlja 30. marta. Tada Crvena zvezda gostuje Javoru i posle tri dana u aprilu dočekuje IMT na stadionu “Rajko Mitić”. Do povratka iskusnog defanzivca pored Uroša Spajića igraće Naser Điga.

1 komentar

1 komentar

  1. Don Vito Corleone

    12.03.2024. at 06:42

    To je pametan potez da igra Điga! Samo još da ga obaveste da ne gleda centaršuteve sa zemlje kapo da gleda avion i da kod centaršuteva čuva bar jednog napadača protivnika, a ne da bude izgubljen u prostoru! Điga je veliki potencijal (za protivničku ekipu)!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.