Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Navijači Zvezde mogu u utorak da kupe ulaznice za meč u Nišu, a poznato po kojoj ceni

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Navijači Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Posle remija (2:2) u “večitom derbiju” protiv Partizana, fudbalere Crvene zvezde čeka još jedan izazov. Oni u sredu od 19 u Nišu igraju protiv Radničkog u 25. kolu Superlige.


PREMIJER LIGA: Od 21 igraju Čelsi – Njukasl, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.88.


Srpski šampion obaveštava javnost da će se u utorak od 11 do 17 časova na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ prodavati ulaznice za utakmicu na Čairu.

Karte će se dan pred utakmicu prodavati na blagajnama našeg stadiona, dok će na dan duela kupovina ulaznica biti moguća u Nišu. Cena karte za severnu tribinu je 600 dinara – saopštili su crveno-beli.

Radnički je pred meč sa Zvezdom tražio sastanak sa prvim čovekom Sudijske komisije. 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.