Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Crvena zvezda dobila specijalnu pozivnicu Evrolige!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Veliko priznanje za Crvenu zvezdu, ali i srpsku košarku. Kako piše na sajtu crveno-belih, Zvezda je dobila pozivnicu Evrolige za učešće juniorskog tima na završnom turniru ANGT F8 koji će se ove godine održati u Beogradu!


NBA: od 1 sat iza ponoći igraju Bruklin – Boston, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.95. 


Zvanični poziv je stigao je u ponedeljak, a crveno-beli će se za titulu boriti sa ekipama: Asvela, Stelaazure iz Rima, pariskog INSEP-a i Real Madrida. Još jedan tim na završnom turniru u Beogradu činiće najbolji igrači ostalih timova koji su učestvovali na završnim turnirima, a trenirao ih je legendarni Vasilis Spanulis, kao i još dva dobitnika specijalne pozivnice ekipe Mege i Makabija.

KK Crvena zvezda tako će se još jednom naći na završnom turniru najjačih juniorskih ekipa Evrope koji je osvojila 2014. godine u Milanu, i još dva puta igrala finala u Madridu i Berlinu. Ova specijalna pozivnica predstavlja još jednu potvrdu odlične saradnje i partnerskog odnosa koji KK Crvena zvezda ima sa Evroligom već dugi niz godina, i to ne samo kroz višegodišnju odličnu organizaciju juniorskog kvalifikacionog turnira, već kroz promociju i realizaciju svih važnih projekata i programa Evrolige. Takođe, ovu pozivnicu vidimo i kao potvrdu kvaliteta našeg rada sa mlađim selekcijama koja je prepoznata i od strane Evrolige već dugi niz godina – piše u saopštenju crveno-belih.

Crvena zvezda je redovan učesnik završnih turnira juniorske Evrolige „ANGT” od 2012. godine, i u tom periodu crveno-beli su osvojili titulu u Milanu, odigrali još dva finala u Madridu i Berlinu, promovisali veliki broj igrača, od kojih su mnogi bili, ili su i danas, standardni prvotimci Crvene zvezde.

Završni turnir održaće se u beogradskoj hali „Ranko Žeravica“ od 18. do 21. maja.

PROČITAJTE JOŠ:

Izabrana najbolja petorka ABA lige, Lazić bolji od Holinsa i Avramovića

SKANDAL Nameštena utakmica Superlige? UEFA je stavila pod oznaku “sumnjivo” (VIDEO)

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.