Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POSLAT DOPIS Zvezda traži odgovor od Piksija i čelnika FSS… Šta se dogodilo na stadionu Partizana?

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Crvena zvezda je nezadovoljna i opet traži odgovore od Fudbalskog saveza Srbije. Ovoga puta je nezadovoljna događajima na prvenstvenoj utakmici Partizan – TSC.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Marselja protiv PAOK-a je 1.45. Meč počinje u 21:00.


Klub sa stadiona “Rajko Mitić” je na adresu FSS uputio zvaničan dopis adresiran na zamenika predsednika Nenada Bjekovića, generalnog sekretara Jovana Šurbatovića, ali i selektora “A” reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija.

Zvezda želi zvaničan odgovore na dva pitanja. Prvo je vezano za VAR tehnologiju, a drugo za suđenje. Ovo drugo se odnosi na situaciju iz 42. minuta kada gostima nije dosuđen penal.

U dopisu koji je potpisao predsednik Svetozar Mijailović upućena su tri pitanja:

– Da li je VAR sistem bio u funkciji na utakmici između FK Partizan i FK TSC odigranoj 02.04.2022. godine?

– Ukoliko VAR sistem nije bio u funkciji na navedenoj utakmici, molimo vas da obrazložite razloge, kao i kako se to odražava na regularnost takmičenja?

– Molimo da nam dostavite zvaničan stav sudijske komisije o tome da li je trebalo da bude dosuđen penal za FK TSC u 42. minutu utakmice izmđu FK Partizan i FK TSC posle igranja rukom igrača FK Partizan Marka Jevtovića.

U Ljutice Bogdana očekuju odgovore…

PROČITAJTE JOŠ:

VREME JE ZA IZBORE Zabrana FSS! Sinu Novice Tončeva stopiran ulazak u organe FS Regiona Istočne Srbije

ANALIZA Ko je sledeći Partizanov protivnik? Bursa ima dobre bekove, ali i jednu veliku manu koju crno-beli moraju da iskoriste

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.