Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VREME JE ZA IZBORE Zabrana FSS! Sinu Novice Tončeva stopiran ulazak u organe FS Regiona Istočne Srbije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbalski savez Srbije (Foto: Printskrin/Jutjub)

Manevar nije uspeo. Fudbalski savez Srbije stopirao je ulazak sina Novice Tončeva u fudbalske organe. Iskoristio je FSS svoje pravo i naložio da u najkraćem roku dođe do brisanja odluke koja se smatra kao kršenje propisa.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Lestera protiv PSV-a je 2.20. Meč počinje u 21:00


Ubacivanje Vladislava Tončeva u organe FS Regiona Istočne Srbije je sprovedena preko noći i na nezakonit način, što je saopštio pravni tim sa Terazija. Otac Novica je u FS RIS pokušao da ugura naslednika i to umesto drugog sina Stanislava, koji je baš kao i Novica, suspendovan iz srpskog fudbala. Oni su na devet i deset meseci kažnjeni pošto su zajedno upali u sudijske prostegorije i verbalno napali arbitre nezadovoljni deljenjem pravde na meču Radnik – TSC.

SPORNE STVARI

Ekspresno je osporen izbor predstavnika Radnika iz Surdulice Vladislava Tončeva za člana Skupštine FS RIS i zatraženo pojašnjenje procedure kojom je on došao na to mesto, umesto suspendovanog brata Stanislava. Problem je i imenovanje u Izvršni odbor FS RIS i to na predlog Skupštine, čiji je trebalo da postane član. Sporno je to što je naslednik Novice Tončeva peti predlog delegata Skupstine FS RIS za Izvrsni odbor tog tela. Naime, oni imaju pravo da imenuju samo četiri člana, a kotu su popunili izborom Danila Grujića, Dejana Brankovića, Vladana Gašicć i Miroslava Milivojevića.

Vreme je da se krene sa izborima na svim nivoima, da se poštuju propisi i da FS Srbije ima predsednika i fudbalsku vladu od uticaja.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.