Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDA NA KIPRU Odrađen prvi trening, Milojević se “igrao” sa izabranicima

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Prvi trening na Kipru (Foto: FK Crvena zvezda)

Crveno-beli su stigli u Pafos, gde će boraviti narednih 17 dana. Posle ručka i kraćeg odmora su izašli na teren. Samo nekoliko minuta hoda je bilo potrebno izabranicima Vladana Milojevića od hotela do travnate površine trenažnog kompleksa na kome će podizati fizičku spremu, ali i brusiti tehničko-taktičke elemente.


Kup Kralja: Na meču Hetafe – Sevilja, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru ug 3+.


Radilo se ovog popodneva na dva terena, koja su fenomenalno uređena. Fudbaleri Crvene zvezde će imati sjajne uslove za trening. Na početku, stručni štab se obratio igračima, a potom su crveno-beli prešli na zagrevanje. Istrčavali su potrebne deonice, dok su posle toga podeljeni na četiri poligona, krenuli sa daljom aktivacijom. Akcenat je stavljen na prijem, kontrolu i predaju lopte, uz promenu pravca kretanja. Takođe, radili su na vežbama brzine, gde su bile uključene prepone i balans lopte.

Usledila je popularna “ševa”, koja je  bila obeležena sjajnom atmosferom. Interesantno je bilo da se u igricu uključio i sam Vladan Milojević, koji je energijom želeo da dodatno podstakne fudbalere. Potom su igrači zamenili markere i podelili se u ekipe kako bi odigrali partiju na dva gola. Zahtev za igrače je bio sačuvati loptu što duže u posedu.

1 komentar

1 komentar

  1. Neko iz mase

    16.01.2024. at 18:57

    Ključna rečenica u ovom tekstu je “Zahtev za igrače je bio sačuvati loptu što duže u posedu”! Ne mogu verovati! Umesto da su ovi iz menadžmenta Zvezde obavestili Milojevića, kako je nedavno drugi tim Mančester Sitija, održao Zvezdi čas iz savremenog fudbala, u Beogradu, igrajući brzo na sredini terena, uz izmenu brzih duplih pasova, uz samo jedan ili dva dodira, ovaj trener-stradalnik (Milojević) je od igrača Zvezde tražio sve suprotno, odnosno da zadržavaju loptu što duže u posedu, što asocira na sporu igru bez tempa! Zašto kažem za Milojevića da je trener-stradalnik?! Iz jednostavnog razloga jer je u pet poslednjih inostranih klubova stradao, odnosno dobio je pet OTKAZA! Mogu da zamislim kako će Zvezda igrati pod Milojevićem!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.