Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OFANZIVA NA DRAGOVIĆA Čuveni Portugalac se umešao u transfer priču, čeka se odluka štopera i Zvezde

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandra Dragovića čeka rasplet (Foto: Starsport)

Samo jedna pobeda je sve promenila. Raspoloženje je dobro u crno-belom delu Istanbula, a klub pokušava na sve strane da se pojača do kraja januara. Vreme polako curi, ali čelnici su skockali plan.


AFRIČKI KUP NACIJA Mali od 21 čas igra protiv Južnoafričke republike. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.00.


Pokušaće iz Bešiktaša da se drugi put dogovore sa Aleksandarom Dragovićem, a štoper Crvene zvezde je izabran da u renoviranom timu bude komadant odbrane.

Kapiten ima ugovor sa crveno-belima do kraja sezone, pa je ovaj prelazni rok poslednji trenutak za potencijalnu prodaju ukoliko klub želi da zaradi od transfera. Ipak, kvalitet je potreban da se odbrani dupla kruna u Srbiji, što je “kočnica” kod čelnika iz Ljutice Bogdana.

TRENER DAO “ZELENO SVETLO”

Novi trener Bešiktaša, Fernando Santoš je dao “zeleno svetlo” za angažovanje bivšeg reprezentativca Austrije i podvukao ga je kao najvažnije pojačanje za nastavak sezone, s obzirom da je njegovom timu neophodan lider u poslednjoj liniji tima. Ponuđena je plata od 1.200.000 evra godišnje, a ugovor na godinu i po dana do juna 2025. godine. Zvezdi bi pripalo obeštećenje od 700.000 evra.

Fernando Santoš  želi Dragovića (Foto: Starsport)

Slično je ponudio Ferencvaroš koji sa klupe predvodi Dejan Stanković, koji insistira da ponovo sarađuje sa iskusnim štoperom. I dok trka klubova traje, popularni Drago je na Kipru sa crveno-belima koji u sredu imaju prvi test u Pafosu. Čekanje ne ide u prilog Bešiktašu i sve je još u rukama crveno-belih.

3 Komentara

3 Comments

  1. Milos Rankovic

    16.01.2024. at 10:52

    Pazi portugalac pa sta ko si i sta si neces ga dobiti.vi naduvani portugalci mislite mozete da kupite sve kao i turci.hoces Dragovica moze pet miliona i cao

  2. Sladajac

    16.01.2024. at 12:30

    Pa on u Zvezdi ima veću platu nego što ovi nude…

  3. Igor srb

    16.01.2024. at 12:56

    Sve prodaj,sve

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.