Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OSTANAK ILI RASTANAK Dva igrača pod posebnom lupom trenera Milojevića

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Krenuo je letos u Rusiji da igra pod konac, pokazao je potencijal, ali pred kraj jesenje sezone nije imao minutažu. Uglavnom je sedeo na klupi, izgubio je status standradnog prvotimca kod Baraka Bahara.


Na meču Kaljari – Bolonja, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru ug 3+.


U finišu letnjeg prelaznog roka Crvena zvezda je odbila da proda Stefana Mitrovića, a kako saznaje MaxBet Sport klub je spreman da pusti mladog reprezentativca Srbije u slučaju ponude iz Evrope. Opcija može da bude i pozajmica sa pravom otkupa, ali ako ostane, brzonogi igrač biće pod posebnom lupom trenera Vladana Milojevića.

Dobiće šansu i Uroš Kabić, mada je levonogi dribler uglavnom bio izvan protokola jesenas. Crveno-beli su platili 800.000 evra Vojvodini i očekivali su mnogo više od prikazanog.

Na proleće sledi samo 17 utakmica u prvenstvu i završnica Kupa, a čini se da od bonusa prednost imaju Kosta Nedeljković i Marko Stamenić. Tu je još Jovan Mijatović, ali ako ode treba da bude završen uskoro Uroš Sremčević. Vode se pregovori sa čelnicima Mladosti iz Lučana. Nema mesta za sve da budu na terenu, došao je levi bek Radojević iz Grafičara, kao zamena za Rodića, priliku čekaju najmladji Maksimović i Milosavljević. Konkurencija je paklena, pa neće biti iznenadjenje da Mitrović i Kabić promene ekipe u zimskom prelaznom roku.

1 komentar

1 komentar

  1. Siniša

    14.01.2024. at 23:24

    Koji Kabić ljudi, preplaćen 10* više,poklonite ga,spasite tim,i Rodić,Šerif,i Manga(jeste prikazao izvanredne partije ali i neverovatne naivne greške),i on,hvala za dosadošnu igru ali sretan mu put,i sve najbolj
    e

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.