Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STOP ZA BORJANA? Kad žena kaže…”Beograd je sjajan, brzo smo stekli prijatelje u Zvezdi”

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Omri Glazer/Milan Borjan (foto: Starsport)

Promena šefa stručnog štaba, često donosi promene i u igračkom kadru, kao i mestima u startnoj postavi. Barak Bahar je napustio klupu Crvene zvezde, na njegovo mesto došao je Vladan Milojević i sada igrači borbu za minutažu počinju od nule.


TURSKA: Fenerbahče – Galatasaraj (17.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 2.25


Bio je Milan Borjan jedan od protagonista Zvezdinih uspeha u Evropi pogotovo u prvom mandatu Vladana Milojevića. Međutim, dolaskom Baraha Bahara izgubio je mesto među stativama, budući da je izraelski stručnjak odlučio da ga zameni zemljakom, Omrijem Glazerom.

Kako je rastanak crveno-belih i Bahara ozvaničen, golman kanadske reprezentacije se oglasio na svom instagram profilu u želji da stavi do znanja svima da je Izraelac pogrešio što nije verovao u njega. Kako je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, Borjan bi mogao da se vrati na gol srpskog šampiona, ali kako stvari stoje Omri Glazer ne planira da odstupi.

Supruga izraelskog čuvara mreže, Šira Morg Glazer je u razgovoru sa izraelske medije istakla da joj se Beograd veoma dopao i da su se ona i njen suprug lako prilagodili Crvenoj zvezdi, čime je jasno stavljeno do znanja da Omri namerava da ostane prvi golman crveno-belih.

Beograd mi se zaista dopao. Ne mogu to najbolje da prenesem, ali to je grad koji nosi pozitivne vibracije. Deluje staromondo što se nama sviđa. Mislim da ću mnoge stvari tek da vidim. Osećamo se kao kod kuće. Ljudi ovde su jako srdačni i neposredni, brzo smo stekli prijatelje – istakla je Šira, pa dodala:

– Sinagoga je pomalo daleko da bismo išli peške, te zbog toga nažalost nismo išli, ali se nadam da iduće godine hoćemo.

11 Komentara

11 Comments

  1. Živa

    24.12.2023. at 10:33

    Istina,jednom treneru je žena ,uništila karijeru,što je kasnije i priznao.Zenga.

  2. Sladjan

    24.12.2023. at 11:41

    A igranje protiv kosova…..svi podržavaju izdaju,….delije kao pič..ce ćute i vole svog golmana!!!!ha ha hass

    • Pioho

      24.12.2023. at 12:53

      Igranje protiv kosova?😆😆 druze jel izrael potpisao ohridski sporazum koji je priznanje nezavisnosti.. a ti se bavi Glazerovim igranjem za reprezentaciju to je jako bitno

    • Bgd

      24.12.2023. at 12:57

      Ajde ne s…Kakve veze Glazer ima sa pričom oko Kosova?

    • Jelena

      24.12.2023. at 12:59

      Pa Delije jesu to što si rekao ali jedan igrač nije reprezentacija, nije to do Glazera. U svakom slučaju, Glazer je bolja opcija za Zvezdu, Borjan treba da okači kopačke o klin ili u neki nižerangirani klub.

    • Гале

      24.12.2023. at 12:59

      On je Izraelac. O kakvoj izdaji pričaš? Saveti se. Uostalom,sve je bolje od Borjana.

  3. Bumbar

    24.12.2023. at 12:46

    Kad ćete više izumreti vi što vičete Kosovu na utakmicama, da nas sunce ogreje…

  4. Vuk Vlahovic

    24.12.2023. at 12:53

    Smiri se Snežana, imaš ti svoj klub, pa tamo kadriraj.

  5. Fra štampa

    24.12.2023. at 13:27

    ZE*A VAS ŠIRA GLAZEROVA. TRAŽE GA SA OZBILJNOM PONUDOM FRANCUZI. SVIMA SE ISPLATI…ODE GLAZER…

  6. Realno

    24.12.2023. at 22:03

    Borjan može u Zvezdu ali samo kao trener golmana.Njegovo je prošlo još pre 2-3 godine.Glazer je bolji golman ali nemam ništa protiv i da ga prodaju,ako budu imali ponude za njega.U tom slučaju da prvi golman bude Popović ili mali Miladinović,kom se mora dati šnasa s obzirom koliki je talenat i nebitno što još nije punoletan.Kad je mogao Miha da rizikuje sa Donarumom kad je imao 16 godina i to u Milanu,može i sa Jocom.

  7. Mile Mocevic

    25.12.2023. at 07:54

    Ovo me podsjeca na Miru i Slobu.
    Borjan nema sanse da bude rezerva Glezeru.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.