Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SVE SE ZNA Zvezda zalet za proleće hvata u staroj bazi! Svi bi da igraju sa crveno-belima

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Plan je poznat. Pripreme za nastavak sezone su skockane i trajaće malo više od mesec dana. Prvo okupljanje je zakazano za dan posle Božića, pa će da uslede lekarski pregledi i testovi.


ITALIJA: Kvota naše kladiionice na pobedu Napolija protiv Monce (18:30) je 1.68.


Zatim će ekipa trenera Vladana Milojevića da ima uvodan rad u Beogradu od nekoliko dana, a onda sledi selidba na Kipar, što je prvi, pre nekoliko nedelja, najavio MaxBet Sport. Baza će ponovo da bude Pafos, gde su se crveno-beli spremali nekoliko godina, sa bivšim trenerima Miodragom Božovićem i Dejanom Stankovićem. Svaki put je bilo uspešno, pa se na kraju sezone osvajala titula.

Ambicije su i sada iste. Aktuelni šampion će, kako saznaje MaxBet Sport da se priprema na Kipru od 15. januara do 2. februara i odigra četiri ili pet test utakmica. Biraju se rivali, a prvi kao uvod posle niz treninga treba da bude kiparski drugoligaš. Posle toga slede ekipe iz Mađarske, Bugarske i Jermenije.

Svi bi želeli da odmore snage sa učesnikom Lige šampiona, ali konačan spisak biće formiran početkom januara. Nastavak sezone je zakazan za 10. februar, a na prolećnoj premijeri Crvena zvezda dočekuje  Voždovac koji ju je pobedio u prvom delu sezone.

4 Komentara

4 Comments

  1. Krcunov sljam

    24.12.2023. at 15:00

    Dzabe troše pare kad odlučuje AV…ali dolazi svemu kraj počevši od Ceferina ,Kakovixa ,fkcz…

    • TUĐMANOVA GOVEDA

      24.12.2023. at 15:25

      BRAZE KOJ’ TI QC, MMM?! AL SI PRSOOO JBT! POGLEDAJ SE U OGLEDALO IL PITAJ KEVU KOAKO KOJ IZGLEDAŠ!

    • Tudjmanov rvacki sljam

      24.12.2023. at 15:39

      Joj pa taj AV vama placa licence razna ucesca pare posudjuje.Hade ti u lipu njihovu i od njih trazi tamo ste nastali.

  2. Krcunov sljam

    24.12.2023. at 16:06

    Ala istina ubija crveno zlo i njene dileje a posebno mesto osnivanja ..Tirana,prvi pred.fkcz je bio Krvat nar.her.Slavko Komar ali ološ to krije. Džaba vam sve..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.