Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ZVEZDA BEZ TEA KAO AUTOMOBIL BEZ VOLANA Crveno-beli treba da se mole za Miloševo zdravlje

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Miloš Teodosić (foto: Starsport)

Posle poraza od Bajerna jasno je da Crvena zvezda može da se oprosti od plej-ina Evrolige. Crveno-beli su vezali treći poraz u nizu, što je samo po sebi problem, ali stvari postaju još gore ako se na to doda i veoma bleda igra.


SUPERLIGA SRBIJE: Bačka Topola – Crvena zvezda (subota 16.00), kvota na tip 3+ u kladionici Maxbet iznosi 1.45


Osvojen je Kup Radivoja Koraća i tada se govorilo da je bi taj trofej mogao da bude vetar u leđa za predstojeće izazove. Usledila je pauza i reprezentativni prozor, a pomenutog vetra ne da nije bilo, nego je duvao u grudi.

NIKO NE MOŽE DA POPUNI TEODOSIĆEVE PATIKE

Svima je jasno koliko je iskusni plejmejker važan za igru ekipe. Toga je i sam svestan, te je uprkos problema sa povredom na svoju inicijativu insistirao da zaigra u finalu Kupa protiv Partizana. To se ispostavilo kao dobra odluka, budući da je došao do svog prvog trofeja u crveno-belom dresu.

Ipak, bilo je izvesno da ne može da bude spreman za Bajern, a dosta puta tokom sezone se pokazalo da je njegovo odsustvo pogubno za tim sa Malog Kalemegdana.

Jednostavno, niti jedan igrač Zvezde ne može da ga zameni. U odsustvu njega i Nikole Topića, kreacija igre je prepuštena Jagu dos Santosu, koji uz svu želju i borbu nije uspeo da nadomesti kvalitet izgubljen Teovim izostankom.

Takođe, Brazilac je tokom pauze odigrao dva meča za reprezentaciju, a onda je proputovao “pola sveta” kako bi bio sa ekipom, tako da je izgovor koji obuhvata “džet leg” potpuno realan.

SMART NAJEFIKASNIJI SA 13 POENA…

Jago je pokušao da preuzme inicijativu, igrao je sa mnogo energije, ali mu fali isksutva i znanja za ovakve mečeve, što se najbolje vidi u pojedinim situacijama kada tok utakmice zavisi isključivo od njegovih odluka.

Danas je najefikasniji igrač u redovima crveno-belih bio Džavonte Smart. Odigrao je on pristojnu utakmicu, ubacio je 13 poena uz dva skoka i jednu asistenciju. Međutim, jasno je da nije dobro kada je takav igrač, a i sa takvim učinkom, najefikasniji na terenu.

 

3 Komentara

3 Comments

  1. Milojko

    02.03.2024. at 00:13

    BORANIJAAAAA

    • Mile

      02.03.2024. at 11:16

      Jel uzimate, kao i obicno, Evro ligu i ove godine 🤡🤣😂

  2. Djole

    02.03.2024. at 07:47

    Ma mani se Teodosica-svaku desetu odigra nesto,a povredjen je 60% sezone… oterao vam je pravog trenera a doveli ste ovog prosecnog Grka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.