Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

LNB Monako dobio derbi pred dolazak u Beograd na megdan Zvezdi

Darko Noveski

Objavljeno

,

Majk Džejms spreman za Beograd (Foto: Starsport)

Monako je u novu sezonu ušao kao možda i najveći favorit za osvajanje Evrolige, a kako i ne bi kada je doveo NBA zvezdu Kembu Vokera. Ipak, Amerikanac još uvek nije debitovao, a tim iz Monte Karla se muči.


KVALIFIKACIJE ZA EVRO: Kvota na pobedu Austrije protiv Azerbejdžana u našoj kladionici je 1.40. Utakmica se igra u ponedeljak od 18:00. 


Četa Saše Obradovića zabeležila je dva poraza na startu Evrolige. To je prekinula pobedom protiv Burga u derbiju LNB lige. Monako je slavio rezultatom 78:67.

Tri dana pred dolazak u Beograd na megdan Zvezdi, “kneževe” su do pobede vodili Džejms sa 17 poena, Okobo sa 12 poena i Kornelie sa 10 poena. Kod Burga je jedini dvocifren bio Majk sa 12 poena.

Monako u Beograd stiže u utorak. Na megdan Zvezdi u Beogradskoj areni će u sredu od 20 časova.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.