Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Zvezda čeka reč lekara… Ova dva igrača imaju veće šanse da zaigraju protiv Partizana

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović (Foto: Starsport)

Pobeda Crvene zvezde protkana sa tri povrede. I to je sastavni deo fudbala, ali ne bi bio problem da u subotu, na stadionu “Rajko Mitić”, nije na programu 172. “večiti” derbi.


BUNDESLIGA: Hofenhajm i Verder igraju od 17.30, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.35.


Kako saznaje MaxBet Sport ponedeljak je dan “D” za Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića i Vladimira Lučića. Tada je zakazano snimanje, ali prema prvim procenama štoperski tandem je “bolje” prošao.

Potrebno je da prođe 24 časa pre magnetne rezonance. Posle dva do tri dana pauze uz terapije i lagani ritam, očekuje se da kapiten Dragović i Spajić budu spremni do meča sa Partizanom. Kod Lučića je problem sa ligamentom kolena, pa će verovatno morati neki period da pauzira – poručili su iz kluba za naš portal.

Doktor Miodrag Mladenović sa saradnicima imaće narednih dana pune ruke posla, pre svega da oporavi dva iskusna defanzivca. Tu je Naser Điga, kao zamena, mada je odigrao dva meča od povratka sa Kupa Afrike. Iskusni Nemanja Milunović je dugo nije igrao takmičarske utakmice, a ova sezona je završena za Miloša Degeneka, koji se oporavlja posle operacije tetive u Finskoj.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.