Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DRAGOVIĆ POSLE DERBIJA PROZVAO PARTIZAN: Šta kažu… Posle se “pokajao”! (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović u duelu sa Baždarom (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde su u četiri dana dva puta savladali Partizan i tako samo potvrdili da su trenutno najkvalitetniji tim u Srbiji. Ako je posle meča u Superligi Srbije bilo žalbi od strane crno-belih zbog suđenja, sada razloga za to nije bilo. Pobeda čete Vladana Milojevića bila je čista kao suza.


NBA, PLEJ-OF: Kvota naše kladionice na pobedu Denvera protiv Lejkersa je 2.00. Meč u Los Anđelesu počinje u 04:00.


Previše se tenzije podiglo posle 173. večitog derbija, pred dvoboj u Kupu Srbije. Fudbaleri Partizana su najavili bojkot i da možda neće da izađu na teren, dok su u Crvenoj zvezdi želeli da dokažu da su bolji tim. To su na kraju posle jučerašnjih 90+ minuta i dokazali.

To je bio razlog da kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović prozove Partizan. On je na svom instagram profilu okačio objavu jednog od prijatelja na društvenim mrežama:

Šta kažu geometri, VAR stručnjaci, sportski radnici, Evropski sud za ljudska prava u Strazburu, Žene u crnom i ostale nevladine organizacije, je l’ sada bilo sve regularno, zna li se šta – koju je postavio Aleksandar Dragović.

Zanimljivo da je posle nekog vremena kapiten Crvene zvezde skinuo objavu sa svog Instagrama. Ostala je slika sa igračima iz svlačionice, ali i video na kom piše da je ovaj grad crveno-beli.

6 Komentara

6 Comments

  1. IZDŽVOZDO SE MILOJA PO NDH MUTANTIMA PA IH OPROO😂😂😂👍😆👍

    25.04.2024. at 09:59

    🤣😂😭😂🤣😭😂🤣😭😂🤣😭😂🤣😭😂🤣😭😂🤣😭, Nee stvaaarno jbt EL SAD REGULARNO??? I daa pta kažu GEOMETRI,ŽENE U CRNOM VAR STRUČNJACI I OSTALI NEVLADINCI ,EL SAD SVE OK???MMM???🤣🤣🤣🤣🤣

    • Sale

      25.04.2024. at 10:50

      Eeeti crce od smeha… Dragovic dobio objasnjenje(a) pa skinuo objavu da ne bi bio smesan. Evo i tebi: Da, u ovoj utakmici je bilo sve u redu, svirani su faulovi poput faula onog Ndijaea nad Markovicem, i to na sredini terena, na “nebitnim ” mestima i sudjenje je bilo dobro. Ali u prethodnoj utakmici, da ne pominjem pretprosli derbi kad je Severina dobio dva kartona,ko znazbog cega, nista nije bilo dobro i sve je bilo ocigledno navlacenje, previse ocigledno. I to vise ne moze da se promeni. Zabelezeno. Trajno. Vasa sramota kao aktera vitestva, casti i dostojanstva.

      • PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

        25.04.2024. at 12:13

        Alo Sale,tebraa,koj ti qc,bhee,iskuliraj malo,onooo popi vopi jbt!?🤣😭🤣😭🤣👍

  2. indija, pakistan

    25.04.2024. at 10:11

    🤣

  3. Miloš

    25.04.2024. at 12:34

    Degenerik

  4. Komarova govna

    25.04.2024. at 15:26

    ….uhvati tvog prijatelja Prosinečkog za ruku pa zajedno na Kninsku tvrđavu i da nemoj slučajno da zaboravite Hrvatsku šahovnicu zanimljivo crveno bele boje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.