Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Crveno-beli odgovorili Partizanu na majice… Pecnuli komšije, a zvezdaše poslali na spavanje

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Duel Olajinke i Filipovića (Foto: Starsport)

Akcija i reakcija. Oduvek je tako. U fizici nije moguće da do reakcije dođe čak i ako akcija izostane, ali srpski fudbal ruši zakone fizike…


ENGLESKA: Brajton dočekuje Mančester siti (21:00), a kvota kladionice MaxBet na dvojku je 1.40.


Trebalo je da se igrači Partizana pojave na terenu stadiona “Rajko Mitić” u majicama sa porukom za FSS, ali do toga nije došlo. Na majici je, podsetimo, pisalo:

– Neki ljudi nikad neće saznati kako je lepo zaspati mirne duše i čistog obraza.

Ispod te poruke je tagovan Fudbalski savez Srbije.

Posle pobede Crvene zvezde nad Partizanom i plasmana u finale Kupa Srbije, klub iz Ljutice Bogdana je na društvenim mrežama imao odgovor za crno-bele.

Na spotu koji je napravljen vidi se majica sa tom porukom, a u pozadini je čovek koji spava, a umesto glave mu je grb Crvene zvezde, a tu je i poruka “laku noć”.

1 komentar

1 komentar

  1. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    25.04.2024. at 10:05

    😂😆😂😆😂😆👍

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.