Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Defanzivci Zvezde u trci sa vremenom do derbija, ali i napadač je van stroja

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Vladan Milojević (foto: Starsport)

Šanse su dobre, ali kreće trka sa vremenom do 172. derbija. Vladan Milojević je u ponedeljak dao slobodan dan, a sa nestrpljenjem je čekao vesti oko stanja povreda igrača.


SERIJA A: Inter – Đenova (20.45), kvota na tip 4+ u kladionici Maxbet iznosi 2.85


I kako saznaje MaxBet Sport ima nade da se u startnoj postavi nađu Aleksandar Dragović i Uroš Spajić. Kapiten je krenuo sa specijalnim terapijama mišića lista, a kolega iz odbrane je zaradio parcijalnu rupturu zgloba. Podvrgnut je terapijama, pa će tandem defanzivaca u petak, dan pre megdana imati test opterećenja. Veruje se da lekarski tim ima rešenje.

Najlošija vest je da Vladimiru Lučiću sledi duža pauza i možda je čak završena sezona za mladog reprezentativca Srbije. Problem je sa ligamentom kolena, a slede dodatne konsultacije i još jedno snimanje. Treba da se utvrdi da li je neophodna hiruška intervencija!? Potrebno je strpljenje, ali je jasno da je napadač u autu za megdan sa Partizanom.

Moraće Milojević da ima rezervno rešenje i za pozicuju u centralnoj odbrani. Samo je zdrav Naser Djiga, sezona je završena za Miloša Degeneka, dok iskusni defanzivac Nemanja Milunović nije u takmičarskom ritmu. Ovu poziciju su povremeno pokrivali Milan Rodić i Srđan Mijailović.

3 Komentara

3 Comments

  1. alo

    04.03.2024. at 19:11

    Kakva je to parcijalna ruptura zgloba?

    • Op

      07.03.2024. at 10:57

      To ti je u prevodu nije mu nista samo jede g….

  2. Zvezdas

    04.03.2024. at 19:15

    Posle dva do tri dana pauze uz terapije i lagani ritam, očekuje se da kapiten Dragović i Spajić budu spremni do meča sa Partizanom. ”

    Ovo ste vi juce pisali sada potpuno suprotno, kreteni novinarski

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.