Budimo u kontaktu

ABA LIGA

SKANDAL NA KONFERENCIJI POSLE MEČA Sferopulos se posvađao sa potparolom Mege: Ne nisam završio! (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Sferopulos otišao sa konferencije (Foto: Printscreen/YouTube)

Posle prve četvrtine mirisalo je na iznenađenje u drugom meču polufinalne serije ABA lige između Mege i Crvene zvezde. Domaćin je imao više od deset koševa prednosti, ali…


LIGA ŠAMPIONA: U sredu od 21 igraju Real Madrid – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.93.


Crvena zvezda je na kraju ubedljivo slavila 94:69. Crveno-beli su dokazali da je kvalitet na njihovoj strani. Na kraju meča dogodio se i jedan skandal.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos želeo je da napusti konferenciju za novinare. Razlog je bila svađa sa potparolom Mege. Došlo je do diskomunikacije, pa je ispalo da PR Mege prekida šefa stučnog štaba crveno-belih:

Želim da čestitam mojim igračima na još jednoj sjajnoj utakmici, iako nismo počeli dobro u prvoj četvrtini – rekao je Sferopulos, koga je potom prekinuo PR Mege da prevede njegove reči, da bi potom nastavio:

Od druge četvrtine smo počeli da igramo bolje, pratili smo plan na kraju prvog poluvremena smo došli do dvocifrene prednosti, potom smo malo po malo povećavali prednost i tako smo dominirali na utakmici – rekao je Sferopulos, nakon čega je PR Mege upitao da li ima pitanja, što je zasmetalo Sferopulosu, pošto nije prevedeno ono što je rekao nakon prve rečenice.

Ne, nisam završio, stao sam da prevedete. Prvo prevedete, prekinete me, sada ja pričam, a vi ne prevodite? Želite da prevedete ili ne? Zašto ste preveli prvi put?

Nisam želeo da vas prekidam – rekao je PR Mege.

Ali ste to uradili – odgovorio je trener Zvezde, nakon čega je nastavio sa svojim izlaganjem.

Mislim da je način na koji smo igrali meč pokazao koliko smo želeli da pobedimo, imali smo 22 asistencija i 11 izgubljenih lopti, igrali smo dobru odbranu i naterali smo protivnika na 19 grešaka i imali su 14 asistencija. Ovi brojevi pokazuju da Mega posle prve četvrtine nije mogla ničemu da se nada. Čestitam im na svemu što su uradili tokom sezone, napravili su sjajan posao sa svim ovim mladim i talentovanim igračima, odlična je organizacija. Što se nas tiče, imaćemo dan odmora, nakon čega ćemo početi da se spremamo za finale – rekao je Sferopulos, koji je nakon toga samo ustao i napustio konferenciju bez mogućnosti da novinari postave pitanja.

Na kraju se mirna košarkaška serija završila neslavnom konferencijom za novinare. Bilo kako bilo, Crvena zvezda sada mirno može da sačeka finalnu seriju i vidi ko će da joj bude rival, Partizan ili Budućnost…

5 Komentara

5 Comments

  1. Samo kažem

    07.05.2024. at 23:53

    Ovo li je skandal? Šta sve kreće da se radi i piše pre finala strašno

  2. Bgd

    08.05.2024. at 09:49

    Nije skandal već nesporazum. Zašto se toliko trudite da ogadite novinarstvo?

  3. roki

    08.05.2024. at 12:27

    Ako je ovo skandal,sta tek reci za tajm aut juce u Podgorici kada igrači ljutito masu u pravcu naj trofejnijeg trenera u evroligi….ups,izvinite zaboravio sam da ne sme da se kritikuje ni trener ni klub sa druge strane brda.

    • Roki Bilboa iz cigan male

      08.05.2024. at 12:34

      Roki iz Železnika, ne propušta čak ni konferencije za štampu, najtrofejnijeg košarkaškog trenera , Željka Obradovića 😉

      • Mile

        08.05.2024. at 12:47

        Najtrofejniji 🤡🤣😂🤡🤣😂 Uzeo jednu titulu (1) za skoro četri (4) godine 🤡🤣😂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.