Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Barać posle poraza od Zvezde: Ni najveći optimisti nisu očekivali da doguramo ovako daleko

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Marko Barać (Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović)

Košarkaši Mege zaustavljeni su u polufinalu ABA lige. Oni su i drugi put izgubili od Crvene zvezde, koja se plasirala u finale.


EVROLIGA: U sredu od 21 igraju Barselona – Olimpijakos, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70.


Trener Marko Barać je posle meča čestitao crveno-belima na pobedi.

REAKCIJA IZMEĐU DVE UTAKMICE

Bez ozbira na razliku, želim da čestitam i svojim igračima na borbi. Napravili smo reakciju između ove dve utakmice, što se pokazalo u prvoj četvrtini, igrali smo izvanredno u tom delu, da bi na pet sekundi do kraja napravili naivan faul i u tom periodu primili četiri poena i otišli sa manjom razlikom na pauzu. U drugoj četvrtini je počela da se oseća kratka rotacija, posebno nedostatak bekova. U nekim momentima smo, kada nam je bio potreban mirniji napad, išli iz greške u grešku, što je Zvezda znala da kazni na drugoj strani. Od tog momenta, drugo poluvreme je bilo pod kontrolom sa njihove strane – rekao je Barać i dodao:

Pokušali smo da igramo do kraja, ali i da damo dragoceno iskustvo nekim novim igračima, koje će im mnogo značiti. Kraj ove ABA sezone za nas. Možemo da budemo ponosni na sve što smo uradili i pored ovoga večeras. Nismo imali dovoljno snage za ovu seriju, uz sve probleme i povrede koje smo imali. Ni najveći optimisti među nama na početku sezone nisu mogli da sanjaju da ćemo otići ovako daleko. Čestitam čitavoj organizaciji na fantastičnoj sezoni, ljudima koji su pomogli da se ekipa selektira od vrlo talentovanih igrača. Celom klubu na perfektnoj organizaciji u svim strukturama i na kraju, pored mog stručnog štaba, igračima koji su odigrali fantastičnu sezonu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.