Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VAŽNE ULOGE Kanga je “motor ekipe”, ali jedan igrač je baš bitan u dvostrukoj ulozi i treba ga zadržati

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Gelor Kanga, Mirko Ivanić i Aleksandar Dragović (foto: Starsport)

Vratio se Vladan Milojević, a Crvena zvezda izgleda drugačije u odnosu na prvi deo sezone. Zadatak je jasan, da se osvoji sedma uzastopna titula i dve pobede ulivaju samopouzdanje u redove aktuelnog prvaka.


BUNDESLIGA: Bohum – Bajern Minhen (17.30), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.40


Pobeda u Novom Pazaru je bila rutinska. Plan je bio jasan i ispunjen do tančina. Defanziva je dosta popravljena. Mreža je sačuvana, a u sistemu sa tri štopera pozadi su se dobro snašli. Ima i grešaka koje treba eliminisati i napred treba biti još efikasniji. Polako ulazi u ritam Mirko Ivanić, tek se vratio In Bom Hvang, čeka se Žan Filip Kraso, šampion Afrike.

DRAGOVIĆ JE BAŠ VAŽAN

Gelor Kanga je “motor ekipe”. Sve kreće od njega, baš se bori, takmičar i pobednik kome je stalo do uspeha kluba. Ljubi grb, zbog pripadnosti iako ga mnogi često osporavaju za Superligu je veliki tas na vagi. Vidi se kad je teško uloga Aleksandra Dragovića i čelnici treba da nađu model da ga zadrže novim ugovorom. I to brzo, dok ne bude, definitivno, prelomio da hoće da posle tri godine ode u Evropu. Može da se nađe bolji igrač, ali popularni Drago se navikao, videlo se koliko mu je značio gol u Novom Pazaru! Ukomponovao se sa Urošem Spajićem. Dva bivša reprezentativca su pronašla zajedničku žicu i samo mogu da budu još bolji, kao i čitava ekipa.

Neki potezi su važni, kao i ostanak Aleksandra Dragovića

2 Komentara

2 Comments

  1. Peter

    18.02.2024. at 21:14

    Ako je Kanga motor ekipe taj motor je na izdisaju nego vi to mičite i trazite drugi motor a i Dragovic je tu negde pustite ga dok ga treze videcete da Kangu posle isteka ugovora niko nece

  2. Lelek

    19.02.2024. at 13:16

    Na izdisaju su Milunovic, Rodić, Katai, Mijailović, Kanga, Dragovic…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.