Budimo u kontaktu

EVROLIGA

CSKA tužio Evroligu: Ne gajimo iluzije o hipotetičkom učešću naredne sezone

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Andrej Vatutin (Foto: Starsport)

“Armejci” su sigurni da sledeće sezone neće igrati Evroligu, ali to ih ne sprečava da podnesu tužbu protiv pomenutog takmičenja. Moskovski velikan ima jake argumente na svojoj strani, što sigurno neće obradovati čelnike najboljeg evropskog košarkaškog takmičenja.


Na meču Lion – Ajačio, naša kladionica nudi kvotu 2.85 za igru 1-1&3+.


CSKA ne želi ništa da čeka! Vlasnik A licence i deoničar Evrolige ima dovoljno argumenata da očekuje pozitivan ishod pred sudom u Luksemburgu. Prvi čovek CSKA, Andrej Vatutin, oglasio se povodom tužbe ECA.

– Verujemo da je odluka doneta bez pravnih osnova. Ne gajimo iluzije o hipotetičkom učešću u Evroligi naredne sezone, ali samo zato što ćemo se načekati do sudske odluke. Ali za nas je važno da dobijemo sudsku procenu, kakva god ona bila. Evroliga je komercijalan turnir i neučestvovanje u njemu nam uskraćuje značajan deo naših prihoda. U stvari, uskraćeni smo za šansu da zaradimo o biznisa u čijem smo stvaranju i rukovođenju direktno učestvovali.

Moskovljani su izbačeni iz Evrolige zbog rata u Ukrajini. Ista sudbina zadesila je i Zenit, kao i UNIKS.

PROČITAJTE JOŠ:

Mijailović poručio navijačima: Očekujte dosta noviteta i poboljšanja u odnosu na prethodne godine!

KREĆE I LIGA 1 Može li neko da parira bahatim Parižanima? Teško…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.