Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ZVANIČNO Bjelica se vratio u Fenerbahče

Darko Noveski

Objavljeno

,

Nemanja Bjelica se vratio u Fenerbahče (Foto: Beta/AP)

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica novi je igrač Fenerbahčea, potvrdio je danas sajt Evrolige.


LIGA ŠAMPIONA Deluje da je Crvena zvezda u Jermeniju otputovala baš rasterećeno, zato je naš predlog za ovaj meč GG. Utakmica počinje od 19 časova, a kvota je 2.05.


Bivši najkorisniji igrač (MVP) Evrolige je sa klubom iz Istanbula potpisao dvogodišnji ugovor. On je za Fenerbahče već nastupao u periodu od 2013. do 2015. godine.

Prošle sezone 34-godišnji krilni centar je osvojio titulu u NBA ligi sa Golden stejtom, a za taj tim je prosečno po utakmici beležio 6,1 poen, 4,1 skok i 2,2 asistencije. Poslednjih sedam sezona igrao je u NBA ligi za Minesotu, Sakramento i Majami, pre nego što je 2021. prešao u Voriorse.

Bjelica je u sezoni 2014/15. pomogao Fenerbahčeu da dodje do prvog nastupa na završnom turniru Evrolige, a iste sezone proglašen je za MVP-ja. U karijeri je igrao i za Crvenu zvezdu i Baskoniju. Ukupno je odigrao 102 utakmice u Evroligi, uz prosek od devet poena i 5,5 skokova po meču.

Sa reprezentacijom Srbije Bjelica je osvojio srebrne medalje na Evropskom prvenstvu 2009. i Svetskom prvenstvu 2014. godine.

PREPORUČUJEMO:

JEREVAN NIJE TURISTIČKA POSETA Zvezda igra za Srbiju i čast…

POZNAT PLAN Obradović “proziva” 15. avgusta, evo kada dolaze stranci…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.