Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ČUDNO Obradović im doneo pet titula Evrolige, a Grci nisu imali šta da ga pitaju! Nikad kraće izlaganje trenera Partizana! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Željko Obradović na konferenciji za medije posla poraza od Panatinaikosa (Foto: Screenshot / Youtube / Panathinaikos BC)

Kada je situacija bila obrnuta, srpski novinari su uvek imali šta da pitaju popularnog Žoca kada bi došao u Beograd na gostovanje. Ovako, nismo mogli mnogo toga da čujemo od njega o utakmici crno-belih u Atini.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Nju Orleansa protiv Finiksa je 1.85. Početak meča je zakazan za 02.00.


Partizan je doživeo novi poraz u Evroligi, pošto je u 22. kolu od njega bio bolji Panatinaikos. Ekipe su se sastale u dvorani “OAKA”, gde je još jednom pozdravljena legenda domaćih (uzgred i gostujućih), Željko Obradović.

Proslavljeni Čačanin je “zelenima” doneo pet titula šampiona Evrope, pa nije čudno što u grčkoj prestonici ima status ikone. Uprkos tome, tamošnji novinari nisu imali šta da ga pitaju na konferenciji za medije održanoj posle utakmice, već je popularni Žoc izneo samo osnovne utiske sa parketa:

– Pre svega, svaka čast Panatinaikosu na pobedi. Bila je ovo teška utakmica, igrali su agresivno i jedni i drugi. Jasno je da smo izgubili meč zbog naših izgubljenih lopti i naših loših odluka u poslednjoj četvrtini. Želim Panatinaikosu sve najbolje u budućnosti – rekao je Obradović, čije je izlaganje možda bilo i rekordno kratko.

7 Komentara

7 Comments

  1. As

    19.01.2024. at 23:56

    Pa nisu ludi da im se dere kad postave pitanja.A sto se tice tih titula pa nije ih sam osvojio gde je precednik kluba sto je bio .Da nije mozda zoc placao te igrace sto su igrali.

  2. ŽELIMIR OBRADOGLU LOPOV EFENDY:"""JAA SAM TVORAC I INOVATOR KOJI JE IZMISLIO SUDIJSKI BUŽET KOJI SLUŽI ZA PODMAZIVANJE I OSVAJANJE TITULA,JAA MURAT OBRADOGLU

    20.01.2024. at 07:17

    NIJE OBRADOVIĆ NIŠTA DONEO,NEGO JE SVE TITULE KUPIO OTAC OD DANAŠNJEG VLASNIKA KLUBA. OSIM TITULE KOJU JE OSVOJIO BOŽA MALJKOVIČ,SVE OSTALE KOJE JE KOBAJAGI OSVOJIO OBRADOVIĆ SU KUPLJENE,KAO I SVE DRUGE OBRADOVIĆEVE TITULE,OSIM ONE IZ FUENLAMBADE.TO SVAKO ZNA. UOSTALOM ,PITAJTE DANAŠNJEG VLASNIKA PANATE,NEKA VAM ČOVEK KOJI JE SVEDOK SVEGA I ZNA KOLIKO JE NJEGOV OTAC DAVAO NOVCA DA SELJAČKA PODMUKLJARA IZ ATENICE SEBI NALEPI TUĐE PERJE.ČITAVOG ŽIVOTA SE SLUŽI MULJAČINOM,SPLETKAMA, I PODMETANJIMA I GAZI PREKO ŽIVIH I MRTVIH,SAMO DA BI UDOVOLJIO SEBI I SVOJOJ BOLESNOJ SELJAČKOJ AMBICIJI.ČAČAK I OKOLINA NE POZNAJU GOREG NEČOVEKA OD DRUGA ŽELIMIRA MURATA TATARINA OBRADOGLUA

  3. Kornel grobar

    20.01.2024. at 07:19

    Videli ljudi kolki je lopina! Obradoviću,podnesi ostavku!

  4. Sole

    20.01.2024. at 07:28

    Sta da čujete,videlo se da je uvodjenjem Ponitke sjebao sam sebe kao i ekipu.Oterati Andjušića,Pantera,Ponitku sto pre…..

  5. Ljubitelj kosarke

    20.01.2024. at 08:39

    A sta da ga pitaju?Da mu se dive zbog igre groblja?Svaka konferencija ce biti ista ubuduce.Covek se izgubio.

  6. Hrvatski ponos-partizan

    20.01.2024. at 08:59

    Pa sta da ga pitaju kad ih istapijao do zadnje pare a osvojio pet evrolige,jeste osvojio ali doveo alvertisa,dijanantidisa,bodirogu,…da ne nabrajam oko 70 igraca ,tako isto i u feneru,vratio iz nba judu,antica,veselog,doveo bogdanovica,gudurica,diksona,…da ne nabrajam ali cifra je oko 300 miliona evra za sedam sezona sko se ne varam za jednu evro titulu,zato gs i najuriki i da se nije javio njegov pattizan pecao bi jos ribe na moravi kod cacka…toliko o velikom rumenigeu,najvecoj prevari i hohsta…srpske kosarke…

  7. Mile

    20.01.2024. at 11:22

    Pa u svetu se vrlo retko zivi od stare slave, to samo franjevci provlace u Srbiji!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.