Budimo u kontaktu

EVROLIGA

VEČE U EVROLIGI Obradović držao čas košarke šampionu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Saša Obradović (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Saša Obradović je na čelu Monaka odučio od košarke Ćus Matea i Real Madrid – 98:74. Veći deo posla rešen je u prvoj polovini meča u kojoj je domaćin postigao 56, a primio tek 40 poena.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Portland – Indijana biti ubačeno više od 236 poena.


Nekadašnji igrač Crvene zvezde Džordan Lojd je bio najefikasniji sa 19 poena. Ipak, partiju sezone pružio je Majk Džejms. Nekada je “divljao”, a sada ga je srpski trener smirio, pa se Amerikanac zaustavio na 15 poena, ali je imao i 12 asistencija!

Tek za nijansu bolji od ostalih u slabom Realu bio je Džanan Musa sa 12 poena.

Bez Stefana Jovića, Valensija je lako srušila “manekene” iz Milana. Prednjačili su Kris Džons i Brendon Dejvis sa po 15 poena. U timu iz Milana izdvojio se Šabaz Nejpir, do pre dvadesetak dana igrač Crvene zvezde sa 20 poena, ali uz slabih 7-17 iz igre.

EVROLIGA, 22. kolo

Četvrtak

Anadolu Efes – Barselona 98:74

Crvena zvezda – Baskonija 90:91

Olimpijakos – Makabi 89:72

Virtus – Asvel 73:63

Petak

Žalgiris – Fenerbahče 98:75

Monako – Real Madrid 98:74

Panatinaikos – Partizan 84:71

Valensija – Olimpija Milano 84:72

Standings provided by Sofascore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.