Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Čukarički potpisao ugovor sa mladim desnim bekom

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksa Koloni (Foto: FK Čukarički)

Čukarički je nastavio sa praksom uvođenja momaka iz svoje Omladinske škole u prvi tim. Posle odličnih igara sa svojom generacijom, kao i debija u prvom timu ekipe sa Banovog brda, Aleksa Koloni je potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim, kojim se obavezao na vernost ovom timu do 2025. godine, saopštili su belo-crni.


SERIJA A: Od 18:30 igraju Kremoneze – Sampdorija, a u u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2-.35. 


Koloni je rođen 1. jula 2005. godine, igra na poziciji desnog beka, u Čukarički je došao pre osam godina, na Banovom brdu je prošao sve mlađe selekcije. Veliki potencijal pokazao je upravo u najzahtevnijim mečevima sa svojim vršnjacima, u duelima protiv Crvene zvezde i Partizana. Putovao je na mini pripreme prvog tima na Zlatiboru u septembru, gde je opravdao poverenje, pa mu je stručni štab ukazao šansu i da debituje za Čukarički. Učinio je to u duelu prvog kola Kupa Srbije protiv Zlatibora, u tom meču bio je i starter.

Nedavno sam bio na pripremama sa prvim timom, bila je to velika čast za mene i nekoliko mojih vršnjaka iz omladinaca. Usledio je i debi protiv Zlatibora, a sada i potpis profesionalnog ugovora sa ekipom u kojoj sam već osam godina. Presrećan sam, iskreno imam i malu tremu zbog svega što se izdešavalo u prethodnom periodu. Ovo je veliki podstrek za mene, da nastavim da radim, da se razvijam i da koristim svaku šansu koja mi se ukaže. A svaki trening sa prvim timom je veliko iskustvo za nastavak karijere u timu u kojem želim da se afirmišem – kazao je po potpisivanju ugovora Koloni.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVO ZIMSKO POJAČANJE “Basta” do 2025. godine! Posle gola Partizanu usledio potpis za Zvezdu

Bivši sudija: Partizan oštećen u 90. minutu, nije bio penal za Javor! VAR je dušu dao za zloupotrebu

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.