Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVO ZIMSKO POJAČANJE “Basta” do 2025. godine! Posle gola Partizanu usledio potpis za Zvezdu

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Lazar Nikolić novi igrač šampiona iz Ljutice Bogdana (Foto: FK Crvena zvezda)

Pre nekoliko dana je najavljen dolazak prvog zimskog pojačanja u Crvenu zvezdu iz Javora. Dolazi u velikom stilu, posle gola datog Partizanu u nedelju uveče u dresu Javora. Šampion Srbije ima novog igrača.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Vojvodine protiv Napretka je 2.55. Meč u Kruševcu počinje u 20:00.


Lazar Nikolic je u 21. oktobra potpisao ugovor do leta 2025. godine! Desni bek će pojačati konkurenciju za prolećni deo sezone, a posle 13. novembra priključiće se novoj ekipi.

U dosadasnjem delu Superlige je na 15 utakmica postigao jedan gol i to za TV spice u remiju Javora sa vecitim rivalom (3:3).

Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitave karijere. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde – Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću da opravdam očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona – istakao je Nikolić.

Lazar Nikolic je rođen 1. avgusta 1999. godine u Leskovcu. Prve seniorske nastupe zabeležio je u ekipi Javora u koji je stigao iz italijanskog Spal-a, a u timu iz Ivanjice je na 100 utakmica postigao devet pogodaka. Takođe, nastupao je za kadetsku i omladinsku reprezentaciju Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOKIRAO HUMSKU Gojković za MaxBet sport: Centaršut je bio izvanredan, na meni je bilo samo da se poklonim

Bivši sudija: Partizan oštećen u 90. minutu, nije bio penal za Javor! VAR je dušu dao za zloupotrebu

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.