Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Lazović sa bele tačke pogurao Veronu ka pobedi i uzdrmao evropske snove Fjorentine! (VIDEO)

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Darko Lazović strelac prvog gola protiv Fjorentine (Foto: Beta/AP Photo)

Susret 35. kola italijanske Serije A doneo je sudar Verone i Fjorentine, ali i okršaj srpskih reprezentativaca Darka Lazovića i Nikole Milenkovića, u kojem je bio uspešniji nekadašnji fudbaler Crvene zvezde (2:1). Ovaj poraz mogao bi da Fjorentinu košta izlaska na evropsku scenu, jer sada za Laciom kasni šest bodova, doduše uz utakmicu manje.


SERIJA A: Roma dočekuje Juventus (20.45), a kvota naše kladionice na 3+ je 2.30!


Darko Lazović je pogotkom sa bele tačke u 13. minutu najavio pobedu Verone, a prethodno se za najstrožu kaznu izborio Noslin, kojeg je golman gostiju nepropisno oborio, pa je glavni arbitar pokazao na “kreč”. Uspela je “viola” da se vrati u susret u finišu prvog dela igre, kada je Gaetano Kastrovili iskoristio asistenciju Enzole i savladao Montipa.

Da ceo plen ostane u Veroni pobrinuo se Tiđani Noslin, koji je odigrao maestralnu partiju. Izborio je taj pomenuti jedanaesterac u prvom poluvremenu, a onda u 59. minutu postavio konačnih 2:1.  Holandski napadač je u tom momentu iskoristio lošu intervenciju srpskog reprezentativca Nikole Milenkovića i podigao svoj tim daleko iznad zone ispadanja. Verona posle ovog kola ima 34 boda što je za pet više od Udinezea koji je prvi ispod crte, s tim da ekipa u kojoj igra Darko Lazović ima i utakmicu više.

 

SERIJA A, 35. KOLO:

Petak:

Torino – Bolonja 0:0

Subota:

Monca – Lacio 2:2 (0:1)

(Đurić 75, 90+2 – Imobile 11, Vesino 83)

Sasuolo – Inter 1:0 (1:0)

(Lorijente 20)

Nedelja:

Kaljari – Leče (1:1)

(Mina 26 – Krstović 84)

Empoli – Frosinone (0:0)

Verona – Fjorentina (2:1)

(Lazović 13, Noslin 59 – Kastrovili 42)

18.30 Milan – Đenova

20.45 Roma – Juventus

Ponedeljak:

18.00 Salernitana – Atalanta

20.45 Udineze – Napoli

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.