Budimo u kontaktu

NBA LIGA

DEKI U SRCU Sjajan potez Golden Stejta! Na dresovima “Ratnika” detalj posvećen Milojeviću (FOTO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Dejan Milpjević je radio u Voriorsima (Foto: Beta/AP Photo/Jeff Chiu, File)

Prerani odlazak, ogromna tuga. Za Dejanom Milojevićem tuguju i u Srbiji i u Sjedinjenim Američkim Državama. Veliki čovek ostavio je dubok trag u srcima svih koji su ga poznavali.


NEMAČKA: Kvota naše kladionice na to da će Bajern da pobedi Union Berlin (20:30) uz dva do pet golova na utakmici (1&2-5) je 1.50.


Preko 23.000 ljudi došlo je u Arenu, na meč Partizan – Mega, da se oprosti od Dekija. Mega je promenila ime svoje hale u ime ovog nekadašnjeg igrača i reprezentativca. Na treningu Golden Stejta, gde je Milojević bio zadužen za rad sa visokim igračima, ekipa je radila u majicama sa natpisom “Brate”. Sada su “Ratnici” otišli korak dalje.

Do kraja sezone igrači Golden Stejta nosiće dresove na kojima će da odaju počast prerano preminulom članu stručnog štaba. U gornjem levom uglu u srcu će da pišu inicijali DM!

Pogledajte.

Isto će da bude i u delu dvorane.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.