Budimo u kontaktu

NBA LIGA

ZA NJEGA NEMA LEKA Jokić zgazio i Indijanu! Novi tripl-dabl Srbina! Neka se spremi Medžik (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Jokić je bio dominantna i protiv Indijana (Foto: Beta/AP Photo/Darron Cummings)

Nema ni potrebe da ga čuvaju. Dođe na isto. Odradi šta treba i isporuči koliko treba, Za Nikolu Jokića, jednostavno, nema leka.


NBA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Milvokija protiv Klivlenda (02:00) je 1.43.


Denver je kao gost savladao Indijanu sa 114:109 (28:29, 26:33, 39:19, 21:28), a Nikola Jokić je ponovo bio nezaustavljiv. Srbin je ubeležio novi tripl-dabl. Postigao je 31 poen i zabeležio 13 skokova i 10 asistencija.

To je bio 118. tripl dabl Nikole Jokića u karijeri. Nalazi se na četvrtom mestu svih vremena NBA lige. Neka se spremi trećeplasirani Medžik Džonson, koji Jokiću “beži” 20 tripl-dablova.

Ujedno je Nikola Jokić postigao poene za pobedu Nagetsa, na oko šest sekundi pre kraja.

Odličan je bio i Džamal Marej – 31 poen, 8 skokova i 7 asistencija. Ostali igrači Nagetsa nisu bili posebno raspoloženi. Samo još dvojica su bili dvocifreni: Kentevijus Koldvel Poup (14 poena) i Redži Džekson (13 poena).

U ostalim mečevima Oklahoma je bila bolja od Portlanda, a Vasilije Micić je postigao poen za oko sedam minuta provedenih u igri. U derbiju Los Anđelesa slavili su Klipersi, a najefikasniji je bio plej “jezeraša” Dianđelo Rasel sa 27 poena. Imao je još 10 asistencija i pet skokova, Kliperse je predvodio Džejms Harden sa 23 poena i 10 asistencija.

Odigran je još jedan komšijski derbi. Njujork je, predvođen Bransonom i Rendlom (po 30 poena) bio bilji od Bruklina. Nju Orleans i Juta su odigrali veoma efikasnu utakmicu. Postignuto je 277 poena…

REZULTATI:

Indijana – Denver 109:114

Bruklin – NJujork 103:108

Nju Orleans – Juta 153:124

Oklahoma – Portlan 111:109

La Klipers – La Lejkers 127:116

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.