Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

DEJVIS KUP Maksimalan poraz Srbije od Španije

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Teniski savez Srbije

Teniska reprezentacija Srbije izgubila je sa 3:0 od Španije u prvom kolu Grupe B Dejvis kupa u Valensiji. Nikola Ćaćić i Dušan Lajović izgubili su u dublu od Marsela Granoljersa i Pedra Martinesa posle tri seta sa 6:7 (5:7), 6:2, 6:2.


LIGA EVROPE: Od 18:45 igraju Midtjiland – Lacio, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.93. 


Meč je trajao dva sata i tri minuta i završen je nešto pre jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu. U prvom setu nije bilo brejka i odigran je taj-brejk, koji su srpski teniseri dobili sa 7:5.

Španija je posle toga zaigrala bolje i ubedljivo je osvojila naredna dva seta za maksimalnu pobedu u prvom kolu.

Prvi poen Španiji doneo je Albert Ramos-Vinjolas, pobedom protiv Lasla Đerea 2:6, 7:6, 7:5, a drugi odlučujući poen obezbedio je Roberto Bautista Agut koji je bio bolji od Miomira Kecmanovića, 7:6, 7:6.

Teniseri Srbije će u drugom kolu u četvrtak od 16 časova igrati protiv Južne Koreje, koja je u prvom kolu izgubila od Kanade.

PROČITAJTE JOŠ:

DEJVIS KUP Poraz Srbije od Španije

STRAŠNO Milano izgledao kao Berlin 1939. godine: Nacistički pozdravi navijača Dinama! (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.