Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OGLASILE SE “DELIJE” Prvo korteo, pa spektakl! “Spremamo veliki izazov na Severu!”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Navijači Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Gotovo dva meseca bez fudbala. Mnogo je… I, verovatno, sasvim nepotrebno. Kako god bilo, u petak se nastavlja sezona utakmicom u Surdulici, gde Radnik dočekuje Čukarički.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Olimpijakosa u Valensiji (20:30) je 1.88.


Navijači Crvene zvezde moraće da se strpe do subote. U Ljutice Bogdana stiže Voždovac (16:30), a za ovaj meč kojim se nastavlja borba za šampionsku titulu sprema se spektakl na tribinama.

Tim povodom oglasile su se “delije”:

– Delije, u subotu spremamo veliki izazov na Severu, a krenućemo od kortea za titulu. Korteo polazi od parka prekoputa Hrama Svetog Save. Skup će da bude u 14 sati, odakle ćemo, kada se svi skupimo, da krenemo ka stadionu. Želimo da svi na Severu budu na svojim mestima bar 45 minuta ranije, kako bismo se dogovorili oko stvari koje ćemo da radimo na utakmici. Pozivamo ljude da ponesu šalove, kako bi sve bilo još upečatljivije i lepše.

5 Komentara

5 Comments

  1. roki

    08.02.2024. at 14:30

    Ovo je poziv za one placenike sa severa. Nikad niko normalnim navijačima nece određivati sta i kad da rade sta da skandiraju..Na utakmice idem da navijam za Zvezdu i sve to radim iz ljubavi. Ovi ultra kop i brigade radnici idu za lovu da ulažu,biju,diluju….

    • Boldrik

      08.02.2024. at 14:55

      Da si ti iole Zvezdaš i da dolaziš na stadion, na bilo koju tribinu znao bi da se čovek iz Ultra kopa ne pita ništa na tribini godinama unazad, a da brigate apsolutno nema nikakve veze sa Severom.
      Tstatura trpi sve, pa i lažne Zvezdaše. ALi neka si ti napisao komentar, jer si još jednom potvrdio da je mišlenje kao i du*e: svako ga ima.

      • roki

        08.02.2024. at 15:54

        Sine,zaslužio si sendvič. Ajde brzo kod don Terzinja količine su ograničene. Navijaci sa severa od ponedeljka do subote su na građevini a nedelja im je obavezna na utakmici.

        • Boldrik

          09.02.2024. at 11:51

          Samo laj, vođo tastatura boys ekipe, tu si baš jak.

  2. Panteri Železnik

    08.02.2024. at 14:42

    Dolazimo….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.