Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POKAZAO SE Voždovac doveo bivšeg golmana Partizana (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Marko Gudžulić (Foto: FK Voždovac)

Prošao je sve testove. Zaslužio je svojim sposobnostima, ali i ponašanjem, poverenje beogradskog kluba. Pred start prolećnog dela sezone Voždovac je angažovao, bivšeg golmana Partizana, Marka Gudžulića, koji je prošao školu kluba iz Humske.


EVROLIGA: U četvrtak uveče (20:30) se sastaju Valensija – Olimpijakos, a kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.92


U redove “zmajeva” stigao je iz Kolubare.

Ubedio nas je svojim kvalitetima da možemo da budemo spokojni kada je golmanska pozicija u pitanju i to na duže staze. Pratli smo njegov rad u Kolubari i uverili se da je to pravi potez. Kuriozitet je da su on i golman Katić u srodstvu i dolaze iz istog mesta, te je dobra saradnja među njima zagarantovana. Marku želimo i zvanično dobrodošlicu i mnogo sreće – istakao je sportski direktor Bojan Leontijević.

Sačekaće Gudžulić priliku da u budućnosti brani boje Voždovca.

Mnogo sam srećan i zadovoljan što sam došao u jedan dobro organizovan klub kao što je Voždovac. “Zmajevi” od mene mogu da očekuju uvek pozitivnu energiju, osmeh na licu i nadam se mnogo dobrih odbrana i zajedničkih proslava pobeda. Oduševljen sam načinom rada trenera Miljkovića – rekao je Gudžulić.

Prvi put je situacija da dva brata iz istog mesta budu u taboru popularnih “zmajeva”.

Nas dvojica se slažemo odlično, poznajemo se čitav život. Rođaci smo, iz istog smo mesta, rasli smo zajedno i obojica smo od malih nogu maštali da budemo golmani. Bićemo jedan drugom vetar u leđa i siguran sam da ćemo jedan drugog terati iz dana u dan da budemo bolji. Među nama vlada odlična saradnja i energija – poručio je na kraju Gudžulić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.